| pokeee a întrebat:

Salut, cum vine Pastele vreau si eu un telefon(stiu ca nu se prea primesc cadouri de pasti)si nu stiu cum sa-i fac pe parintii mei sa-mi cumpere unul...note bune am luat dar nu stiu ce trebuie sa mai fac.Telefonul nu este foarte scump dar nici foarte ieftin, vreau un LG KU990 viewty ca am un jaf de telefon sony ericsson w200i crying. Cine stie ceva metode ajutati-ma happy

Răspuns Câştigător
| GrigoreVarlam a răspuns:

Da-te si tu pe langa ei, cand ii prinzi in toane mai bune, in zile de salar vezi tu cand laughing, si intreaba-i daca pot si isi permit in primul rand, chiar daca zic pe moment ca nu se poate, tu mai incearca dar cu vorba buna, bate-i la cap laughing, pana la urma o sa ti-l cumpere, baga-le motive ca toata lumea are la scoala si tu nu ai, prietenii tai au, promite-le ceva din partea ta big grin laughing mi-e mi-a iesit mai totdeauna milogeala asta laughing dar am avut mult de munca laughing

2 răspunsuri:
| Ady_9137 a răspuns:

Mai ai de mancat fasolo pana la ku990 viewty, incepe cu unul mai ieftin si o sa le convina si lor si app daca gasesti unul la mana a 2-a e si mai bine, pentru ca parintilor le place mai ieftinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand lg gt505 e mai bun si cred ca e la acelasi pret
metodele mele de convingere a parintilor du mereu roade
am vrut un iphone si dupa 3 zile mi l-au cumparat
1. spune ca multi dintre colegii sau prietenii tai au telefon de care vrei tu
2. te rog si te implor sunt cuvintele de baza
3. spune-le de cat de multe poate face acest telefon
4. spune ca toata lumea rade de telefonul tau
5. spune ca nu o sa mai vrei alt telefon numai peste foarte multi ani
acestea depind si de situatia ta financiara