anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut :d! Am o intrebare, as dori sa plec in Anglia si acolo sa stau temporar sau definitiv la rude ca sa fac scoala acolo [ stiu engleza la perfectie ], si nu stiu cum sa fac cu cainele meu ca imi este foarte drag si suntem atasati si cu mine nu pot sa-l iau pentru ca costa prea mult [ este brac german ], ca eu as vrea sa stau definitiv :-s, spunetiva parerea va rog! puppy dog eyes ce ar trebui sa fac? confused avand in vedere ca am 13 ani tongue... funda :d

2 răspunsuri:
| LoveAgain a răspuns:

Eu zic sa-l iei cu tine normal :X

| EllaEva a răspuns:

Daca tu iti doresti cu adevarat sa mergi in Anglia sa ramai acolo definitiv si nu il poti lua cu tine poti sa il lasi aici la o persoana unde sa fii sigura ca il va trata cu dragoste si afectiune pentru ca atunci cand desparti un caine de stapanul lui este foarte dureros pentru el. Ca un exemplu : De craciun o prietena buna s-a mutat culmea tot in Anglia si nu stia ce sa faca cu cainele ei. Avea un caniche negru :X si era disperata nu stia unde sa il lase cu toate ca am 2 motani si 1 papagal am ales sa tin si un catel si l-am luat eu ( stau la casa si iubesc extraordinar de mult animalele ) Pana acel catel s-a obisnuit cu pierderea vechiului stapan si acceptarea celor noi pe mine si ai mei statea la usa pe care a iesit stapanul ei si plangea mereu. Mi se rupea inima in prima seara am stat cu ea alintand-o. Imi lingea mana si plangea. E foarte dureros pentru un caine. Daca iti doresti sa iti explic mai pe lung comportamentul cainilor si prin ce pot trece ei si poate sa te sfatuiesti cu mine in legatura cu catelul tot ( only. dream id meu )