| AlexDorinel a întrebat:

Salut,dacă eu cu prietena mea (avem 16 ani) ne-am plimba cu un cărucior cu un bebe pe strada, s-ar uita lumea ciudat la mine? M-ar înjura?

36 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Hopaaaaaa, Alex esti tatic?

| Mosotti a răspuns:

Nu te-ar injura nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De lume nu mai puteți voi.
Nu lumea doarme cu tine în pat, îți achita facturile, plătește mâncarea /te face fericit, ci iubita ta, asa ca,, nu baga în seama părerea "tiranilor" cu IQ subunitar ".

| Emma30555 a răspuns:

Nu, ar crede ca e fratele unuia din voi, și dacă nu ar crede asta probabil le ar fi mila, dar de injurat nu au de ce

| InYourPants a răspuns:

Nu ar pasa nimanui

| Emma30555 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu au nimic, le ar fi mila de voi ca va stricați copilăria sau doar s ar mira. Dar eu dacă vad un adolescent cu bebe ma gândesc ca e un nepot, vecin, frate, asta e gândul care îmi vine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu neaparat sa fie copilul vostru!

| Drimmero a răspuns:

Iti place pescuitul.

De la 16 la 30 ai timp de facultate, de făcut cariera, bani, ai timp de călătorii de plimbat de distrat, ai timp sa ți trăiești tinerețea cu prieteni fără sa ai obligații și griji prea mari. Un copil te maturizează forțat, copilul e prioritatea și trebuie sa muncești ca să ai ce sa ii oferi. Bătrânii sunt mai înțelepți și știu ce e viata. Un bătrân înțelept nu te judeca, ți am zis în cel mai rău caz se mira sau te compatimeste.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru AlexDorinel):

Poate fi un nepotel (copilul unui ffrate /surori.
Poate fi copilul unor prieteni de-a parintilor vostri si v.-a
rugat sa ii plimbati copilul

| Fatamuntilor a răspuns (pentru AlexDorinel):

Presupund ca ati fi minori nu ar o problema atata timp cat parintii vostri stiusi sunt decisi sa va ajute!

| Drimmero a răspuns (pentru Emma30555):

Emma, esti tipa isteata, de ce pui botul la intrebarile lui? omul e doar la pescuit...

| Emma30555 a răspuns (pentru Drimmero):

Da, ai dreptate happy și totuși poate ca undeva vrea sa ajungă, dar nu-mi dau seama la ce ii folosesc toate informațiile astea, el are niște păreri preconcepute sau niște fixatii probabil vrea sa vadă cum gândesc și ceilalți oameni. Eu nu am întâlnit nici un minor pana în prezent care sa aibă copil nu cunosc cazuri, nu știu de unde pretinde el ca se întâmplă asta în mod frecvent, plus altele. Probabil se uita prea mult la știri și crede ca majoritatea oamenilor sunt în felul ala, deși la 16 nu prea te uiți la știri atât de mult?

Nu știu de ce dar nu prea cred. Nu cred ca ai stat tu sa numeri toate femeile din saloane, nici nu te primește, sau poate erau de etnie roma cele despre care zici, probabil la ei este mai răspândita treaba asta dar nici la ei nu ma e chiar asa. E o tara unde a scăzut mult natalitatea, și au crescut avorturile. Tu vorbești de oamenii simplii, fără educație, nu o sa vezi în orașele mari, în familii bune cu oameni normali, minore gravide. Eu trăiesc într un oraș mare, niciodată în viata mea nu am întâlnit un singur caz și nici nu am auzit printre cunoscuți care sa mi zică de prieteni de a i lor, poate au mai fost cazuri și nu țin eu minte dar asta înseamnă că sunt cazuri izolate, nu prea are rost sa generalizam

| Drimmero a răspuns (pentru Emma30555):

Vrea doar sa creeze drama, sa bulverseze pentru ca se plictiseste, situatiile pe care le prezinta sunt destul de fictive, amuzant e ca unii chiar il iau in serios.

| chuckmanson a răspuns:

Ce ai făcut prietene?
Ai uitat prezervativele și ți-ai făcut o odraslă sau ce? rolling on the floor

| Cretinul112 a răspuns:

Ai facut sex cu ea? rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Cretinul112 a răspuns (pentru AlexDorinel):

BATRANII au avut copii la 16 ani.

| SkateFunk a răspuns (pentru Cretinul112):

Si daca ar fi facut ce? E ceva normal :/

| ShaOfHatred a răspuns:

Nu lel. Imo, s-ar uita bătrânii crezând că e al vostru, dar majoritatea ar crede că nu e al vostru.

| darrio2007 a răspuns:

N-ar trebui. Poate ca este frătiorul mai mic.