| SilentRain a întrebat:

Salut.
Daca o persoana are un apartament luat prin ANL in Romania dar acesta persoană nu mai sta in Ro și are venituri în străinătate, prin urmare nu ar mai trebui sa fie ajutat de statul român
daca mă duc la primărie, asta le-ar lua apartamentul?

4 răspunsuri:
| SilentRain explică:

De menționat că și-a luat casa in străinătate

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Stai linistita, ca alea sunt date pe pile. Nu stiu care sunt conditiile oficiale, dar oricum, nimeni nu-l obtine/pierde din intamplare.
Contractele mi se pare ca sunt cu clauza de achizitie dupa un timp.
Nu cred ca se aseamana cu locuintele sociale, care se obtin doar sub o anumita limita de venit.

| relian a răspuns:

Gata ai gasit tu sa te duci sa dai in git lumea laughing frate nu ai putut sa vezi cita dusmanie pe unia laughing
Vorba cuiva pe aici alea is date pe cunostinte, ala a cotizat in buzunaru cuiva, asa ca mergi si reclami degeaba, nu rezolvi nimic.

Are aptm luat prin ANL adica? Ce aia ti-l da moca? Aia ti-l da in rate, deci omu da bani laughing singuru avantaj este ca dobinda este mica sau deloc.
Asa cum iei cu banca casa, la fel e si cu ANL doara ca ANL ajuta pe aia saraci, vorba vine, nu le ia dobinda si le da pe nu stiu ce termen lung, cel putin asa banui, dar sigur moca nu-i.

Stiu ca asa sunt si prin alte tari, la mine aici sunt companii de astea nonprofit care la fel fac.
Fac case, ori cumpara case ieftine, le renoveaza, si le da la saraci, asa zic ei, adica le vind la aia cu pretu ce au bagat ei in acea casa si fara dobinda.

Dar trebuie sa depui cerere, sa arati ce venit ai, aia te analizeaza si daca te aproba.
Dai banii in rate pe nu stiu 30 de ani, deci cu tiriita si fara dobinda.

Din ce am vazut, am un roman care lucra pentru aia, numai negrii se califica laughing mai dava la naiba, deci e magarie, am vazut un negru, am fost la el casa sai reparam aerul, avea probleme, numa ce se mutase in casa luata de la astia, ala avea si firma lui, avea Vanu la poarta cu emblema pe el, nu stiu ce constructii lucra, era numa el nevasta si un copil laughing cum dreacu o luat ala casa asa?
Deci se mai fac si manarii, firma aia nonprofit are muncitor de astia voluntari, materiale moca, multe din donatii laughing

In sf am luat-o pe linga subiect, dar ANL vinde acele locuinte omului, nu le da moca.

Acu, daca omu la timpul respectiv era sarac laughing deci sa calificat, acu ce vrei sa vina aia sai ia casa ca a cistigat el la loterie? laughing

Serios, ia vinduto, cand a fost o aratat ca nu are venit mare, acu daca s-a dus in Germania unde spui si-a facut bani, hai sai ia casa inapoi.Nui corect.

Dar bine ca alea se dau pe cunostinte. directorul meu unde lucram in RO a luat asa casa prin ANL si era director laughing mai zii ceva.