| Xenna6 a întrebat:

Salut! Dacă vi s-ar îndeplini cu adevărat 3 dorințe, ce v-ați dori?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Imi doresc sa nu-mi doresc nimic, sa fiu intr o liniste infinita, dorintele duc spre suferinta, de exemplu, as vrea sa am un milion de euro? cu acei banii mi as satisface toate dorintele care ma vor duce apoi spre iad, indiferent de ce iti doresti, totul e un fatalism fara scapare

| RAY a răspuns (pentru RAY):

„O desertaciune a desertaciunilor. Totul este desertaciune!" (Ecl.l:2).

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bani. In primul rand.
Sa ma intorc (fizic) la 20 de ani, atunci cand implinesc 45.
Ceva de bine la victimele colaterale + pisici.

| LoveSleep a răspuns:

1. Sa nu se indeplineasca dorintele celorlalti care au raspuns aici

2. Sa nu putem manca altceva decat unghiile proprii, o data la 2-3 saptamani.

3. Calin Georgescu sa aibă mustață permanenta.

| SilentRain a răspuns:

O casă, să fiu mai deștepta de cât majoritatea, un card cu banii nelimitat

| LoveSleep a răspuns (pentru SilentRain):

Am vrut sa scriu ca esti mai desteapta decat majoritatea, dar m-am razgandit dupa ce am vazut cum ai scris "decat".

Bune dorinte, btw.

| SilentRain a răspuns (pentru LoveSleep):

Ma bucur ca suntem de acord

| wildthing a răspuns:

Pff, sa arat ca Alain Delon, sa am mereu 20 de ani si sa am asa macar...$1000000000.winking

| FreddieM a răspuns:

1 sa se deschidă obtuzitatea mentala a romanilor
2 sa mâncăm mai putina carne și sa economisim resursele (vezi poluarea planetei)
3 Sa dispară invidia
Cheers

| MistarGoGu a răspuns:

1. Sa-mi cumpăr câțiva kmp *( kilometrii patrati ) de teren in Africa și sa-mi fac un principat! Ca Monaco!
2. O armata de mercenari
3. Harem cu 30 de gagici 18 -25 ani *( Cuba, Venezuela & Brazilia )
Punctele 1 & 2 se VOR INDEPLINI foarte curând!

| Kufu95 a răspuns:

Părinții mei să trăiască veşnic, la fel şi eu şi să mai mă pot întoarce în perioada copilăriei să repar tot ce m-a supărat.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Aș vrea să găsesc iubirea vieții mele, să am salariu bun și să fiu într-un Lambo.

| 1onur a răspuns:

Sa fiu același. Și niciodată diferit pentru alți oamenii său alte materiale lumești banii,...

Nu vrea nici bogăție nici sănătate nici faimă sau materialele lumești.

Vreau sa fiu același eu fiindcă prin muncă poți sa ai și casă și mașina și tot ce vrei pe tine să arăți țiplă dar toate îs degeaba dacă nai sufletul în tine și inima ta la locul ei și nu simți ca ești același om și renunți la tine ca om pentru... nu câștigăm și nu ne alegem cu nimic dacă renunțăm la noi pentru materiale lumești.

Mai bine să ai un om săte înțeleagă și 1 este de ajuns decât să ai numai hiene și oamenii falși pe lângă tine doar pentru ce le poți oferi și nu pentru cine ești ca om cu Adevărat pentru ei atâta.

Dumnezeul este sus.

| 1onur a răspuns:

Un singur om poate valora cu Adevărat mai mult decât toți bani din lume și toată bogățile materiale din lume asta, dacă acel om îl ai în inima ta în sufletul tău cu Adevărat și te face săte simți bine nu neapărat fericit și te face săte simți bine în preajma ei/lui nu-ți trebuie nicio tarla plină de bani și nimic altceva, să fim oamenii cu noi și cu alți oamenii este de ajuns decât orice altceva...