| CrazyJoker a întrebat:

dati-mi si mie niste statusuri dure...si niste replici de alea "de strada". multumesc dau funditabig grin:Xtongue

Răspuns Câştigător
| D33utzu a răspuns:

Am f0sT EdUkAtA InTr`0 LuMe DuRa... DeTiN VoKaBuLaR NeCeSaR sa tE f*T In GurA...

Te crezi smekera? Esti proasta! Te crezi frumoasa? No comm...Crezi ca mi-ai furat 'iubirea'? Sa sugi pl!"

Se vede clar pe fata ta…ca ma placi si ca m-ai vrea…ti-ar da botu` taratura…mergi inchis si taci din gura!

Nu poti sa ma suporti Asta e doar problema ta! Nu ma cunosti …Nu mai comenta! Ai grija de viata ta nu de-a mea!

Sunt fitoasa :X! nu-ti convine? Ză. i la Mata nu. mi zii mie

Daca le dai prea multa atentsie esi doar o zdreanta! Ia atitudine fetitso si scuipa`i in Fata!

Lauda de sine nu miroase a bine fato esti o_ _ _ _ sau mai bine lasa ca poate imi iua warm...

3 răspunsuri:
| Cretakeritza a răspuns:

Status:dr.va intelege dar dr.nu va ia in considerare tongue

| MiCuTzZa a răspuns:

Am f0sT EdUkAtA InTr`0 LuMe DuRa... DeTiN VoKaBuLaR NeCeSaR sa tE f*T In GurA...

Te crezi smekera? Esti proasta! Te crezi frumoasa? No comm...Crezi ca mi-ai furat 'iubirea'? Sa sugi pl!"

Se vede clar pe fata ta…ca ma placi si ca m-ai vrea…ti-ar da botu` taratura…mergi inchis si taci din gura!

Nu poti sa ma suporti Asta e doar problema ta! Nu ma cunosti …Nu mai comenta! Ai grija de viata ta nu de-a mea!

Sunt fitoasa :X! nu-ti convine? Ză. i la Mata nu. mi zii mie

Daca le dai prea multa atentsie esi doar o zdreanta! Ia atitudine fetitso si scuipa`i in Fata!

| CrazyJoker explică:

Multumesc allbig grintongue