Devine pe parcurs roșu aprins. Poate sa nu ți mai curgă pe moment, dar revine. La mine la prima menstruație mi-a venit prima zi abundent, după a luat pauza o zi, și a doua zi revenise. La cineva i-a venit în continuu o săptămână. Diferă de la persoana la persoana. Maroul acela va trece, nu se oprește ciclul pentru că a se schimbă culoarea, ci pentru că încă nu este reglabil încă.
Când îți vine prima data, te poate tine și o săptămână. Probabil că ai și răcit sau ai stat în locuri unde era umiditate ridicata. Ferește te de frig in perioada asta și stai liniștită. Mai mult de atât, nu. Dar fii precauta, ia ți mai multe absorbante. Și nu te panica, e firesc.
Dar trebuia sa fie închis maroul sau intre deschis?
Culoarea sangelui poate fi maronie la inceput, pentru ca mai apoi sa devina rosu aprins. Menstruatia dureaza intre 3 si 7 zile in fiecare luna.
Și dacă nu m-ai curge așa de mult sau de loc înseamnă ca o sa-mi curgă de acum roșu? Adică când am văzut prima data era ros închis acum este maroul acela intre deschis
Ok Mersi mult
Nu ai pentru ce :*
Devine pe parcurs roșu aprins. Poate sa nu ți mai curgă pe moment, dar revine. La mine la prima menstruație mi-a venit prima zi abundent, după a luat pauza o zi, și a doua zi revenise. La cineva i-a venit în continuu o săptămână. Diferă de la persoana la persoana. Maroul acela va trece, nu se oprește ciclul pentru că a se schimbă culoarea, ci pentru că încă nu este reglabil încă.