| TheMoon15 a întrebat:

Salut. De cateva luni am o problema destul de mare. Eu am o prietena si contactul cu ea fusese intrerupt o anumita perioada de timp din unele motive. Din februarie am avut contact zilnic la facultate si asa, am iesit, am glumit, am povestit, lucruri banale ig...Problema este ca are iubit. Eu acum stiu ca nu e bine, stiu ca e imoral, dar incepuse sa imi placa de ea. Dupa ce am terminat facultatea nu am mai dat de ea...nu pot sa o sun sau nimic de genul asta, ea fiind casatorita. Problema e ca ea nu e genul de persoana cu, care m-as intelege pe plan relational, si evident, problema cea mai mare este faptul ca are pe cineva de foarte mult timp, insa totusi simt ca ma doare inima cand ma gandesc la ea. Asta e doar unul din alte cateva exemple. mereu am patit asa, mereu mi-a placut de alte fete cu, care nu a fost aproape nimic neplatonic, si uite ca totusi ma indragostesc de ele. Problema este ca eu in relatiile pe care le-am avut si cu fetele are au fost pe bune iubitele mele nu am simtit niciodata acceasi chestie si acceasi conexiune cu persoanele astea platonice. De ce? Ce e gresit cu mine? Cum se numeste asta in psihologie sau la disortere? Imi poate spune cineva de ce se intampla asta si cum pot rezolva? Pentru ca sincer eu nu pot sa ma inteleg pe mine.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Mie mi se pare ca tragi la persoanele indisponibile emotional pentru tine. Te indragosti de ideea de a fi cu ele pentru ca nu se va intampla vreodata si ramai doar cu imaginatul, si iti creezi cele mai frumoase povesti. Numai prin terapie.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei femei pe care nu le poți avea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai dori anumite femei dacă ele nu te vor.