| floryn05 a întrebat:

de cateva zile am in partile nasului ca niste bube adica sant umflate si cateodata au putin sange pe ele plus ca am o secretie nazala apoasa si lipicioasa cateodata mi se infunda cand narea dreapta cand stanga cand se infunda dau cu bixtonim si se desfunda dar apoi iar se infunda putin chiar mama speriat foarte tare cand am vazut acele bube sant si putin rozali cam spre rosu ce credeti ca sunt ceva grav sincer am intrat in panica ..aceste bube au aparut dupa ce mi-am suflat nasul des si cam agresiv /tare...

11 răspunsuri:
| Kimmy22 a răspuns:

Hey! Incearca cu ceai de musetel, salvie sau coada calului si da-te cu un unguent (galbenele, arnica). Sper sa iti treaca! happy

| floryn05 explică (pentru Kimmy22):

Crezi car putea sa fie polipi

| Kimmy22 a răspuns (pentru floryn05):

S-ar putea.dar ai fost la un control medical?

Nu nu stiu de cand au aparut dar zilele astea cand suflam nasul imi esea si putin sange de la elea e cam imflamate nu ma daore dar mi-e frica sa nu creasca crezi car putea sa se traga adica sa se desumfle

Bubitele pot fi o reactie alergica localizata, trebuie clatite bine rufele de detergent si atentie la alimentele alergizante. Se poate folosi Locoid crema local 5 zile sau Fucidin H daca au varf galbui, dupa tamponamente cu alcool iodat. Nu prea stiu ce sa-ti mai recomand...parintii tai stiu?

Da dar mi-au zis ca e din cauza ca am suflat nasul tare

Aha..pai ar trebui sa mergi la doctor!

Pai im-i e frica sa nu imi zica ca trebuie sa ma opereze la nas ca nu sant de acord cu asta nu am avut nici odata o operatie si nici num-i doresc

Dar nu iti va face nicio operatie, nu iti fa griji (si chiar daca ti-ar trebui o operatie ar fi bine sa o faci pentru a fi sanatos, doar ca in cazul tau nu e nevoie de o operatie). Asa ca mergi la doctor sa iti prescrie un tratament...nu e bine asa?

Da

Ok.Sper sa iti revii! happy