| AlexandraCamelia2002JokeHouse a întrebat:

De cateva zile ma tot macina o intrebare!,, Exista spirite,,?
Eu incep sa cred ca da!
Mama plecase la o vecina sa o ajute la ceva, iar tatal meu era la servici!
Stateam in fata computerului si dintr-o data am auzit usa de la camera parintilor mei trandindu-se. Am fugit intr-un suflet pana acolo,, dar nimic. Toate astea se intampla si in prezent. Vreau sa ma lamuriti si pe mine! Cateodata ma simt si urmarita, toate astea numai si numai cand sunt singura acasa!
Va rog, seriozitate, este ceva grav!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| georgi4love a răspuns:

Hmm....asta mi se intampla si mie dar Nu, NU exista spirite.
Hai sa iti explic :exista 3 variante gasite de mine:
-fie este vantul (doar daca ai lasat fereastra deschisa)
-fie este computerul (dupa cum ai precizat stateai in fata calculatorului)
Si cea mai buna cale (ceea ce este probabil cea mai buna):
-Imaginatia ta capteaza sunete pe care tu le crezi adevarate

| AlexandraCamelia2002JokeHouse explică (pentru georgi4love):

Asaa big grin M-am uitat la Insidious, film horror gen etc. si s-ar putea! Multumesc oricum!

7 răspunsuri:
| Ralucaa69 a răspuns:

Nu cred ca exista spirite, desi sunt multe documentare facute pe aceasta tema. Cand s-a trantit usa erau geamuri deschise? Poate ca era curentul.

| AlexandraCamelia2002JokeHouse explică (pentru Ralucaa69):

Asa este, dar problema principala este ca eu nu las geamuri/usi deschise! big grin

| nonamenohate a răspuns:

Si eu cred in spirite, fantome si chestii deastea.Cand sunt singura, cateodata simt ca mai este cineva cu mine in camera sau de parca ma urmareste.Eu zic ca toate astea sunt doar in mintea noastra si ne speriem singuri.happy

| AlexandraCamelia2002JokeHouse explică (pentru nonamenohate):

Da exact. asa mi se intampla, cateodata, pur si simplu ies din casa si stau vreo 10 min, afara sa ma pot linisti! sad

| Gireada_Mihaela_1969 a răspuns:

Tot ce este posibil. Incearca sa discuti si cu parintii tai despre asta sau eventual cu un preot. Ar fi bine sa iti sfintesti casa. Va inlatura spiritele rele

| AlexandraCamelia2002JokeHouse explică (pentru Gireada_Mihaela_1969):

Cred ca am facut sfestanie caseii de n ori. Mi-e cam rusine sa le spun parintilor, sa nu ma creada naiba vreo ciudata.