| SacuiuRobert926 a întrebat:

Salut, de ce daca sunt intrebat fie la telefon, fie la radio/tv, fie in alta parte anumite intrebari gen: ce parere am de razboi sau la alte intrebari la care nu stiu sa le raspund in fata unor audiente ca as vrea sa dau raspunsuri rapide ca altii si de faptul că imi vin ideile de abia atunci cand am terminat conversatia, dupa 5-6 minute imi vine ideea de raspuns, ce as putea sa fac ca sa imi rezolv problema?
Si va rog frumos, nu ignorati întrebarea daca stiti sa raspundeti, ca eu am cont de tik tok si YouTube si vreau sa devin popular, ca sa contribui la schimbarea Romaniei dar am ajuns tampit rau, adica nu stiu ce subiecte sa mai discut pe live-uri si inainte stiam pentru ca as vrea pe YouTube/Tik Tok ca abonatii sa se aleaga cu ceva cand stau la mine pe live-uri, am 17 ani sunt la mate-info, am media 10 mate si info si 6-7-8 la romana, poate de la excesul de mate am ajuns asa? Despre schimbarea Romaniei nu stiu foarte multe ce as putea sa schimb dar o sa vina ideile pe parcurs ca nu prea imi e hobby sa ma uit la filme(stiu ca multi o aveti), ca sa stiu la ce sa visez pentru schimbarea Romaniei sa fie mai civizilizata, dezvoltata, curata. Si in plus credem in Dumnezeu ca altfel cum am ajuns sa traim pe pamant si s-ar putea sa exite vorba:,, Ce dai, primesti " si atunci in functie de bunatate, o primesti inapoi, adica daca le faci ceva bine, ti se intoarce binele de 10 ori si daca dai un rau ti se intoarce raul de 3 ori si in plus vei putea fi mandru ca ai raspuns la intrebare si ca vei suporta mai usor lucuri mai grele si o sa stii mai bine sa raspundeti la alte intrebari de acest gen(daca mai rapsundeti la intrebari de genul cu timpul), deci va rog raspundeti, dau funda la cel mai bun raspuns ca vreau sa stiu sa spun si in fata unor audiente povesti serioase diferite ceea ce nu se promoveaza in Romania ca eu tot auzeam povesti pe care le stiu deja si tot nu ma scoate din zona de confort, si in plus am autism inca de cand sunt mic.
Incercati sa ganditi cat puteti, va rog NU RASPUNDETI LA CATERINCA SAU IN GLUMA/ LA MISTO, ca altfel va bateti joc de mine si audienta mea le care voi mai avea in viitor si veti putea primi raport.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate de la excesul de mate am ajuns asa? Sigur nu.
ce sa visez pentru schimbarea Romaniei sa fie mai civizilizata, dezvoltata, curata. Începe cu tine.
credem in Dumnezeu. Crezi tu, nu îi amesteca pe toți.
am autism. Cum îl ai?
Dacă râde cineva de tine, ce pățești, ce simți? De ce?

| SacuiuRobert926 explică (pentru sadrian46):

Ma gandesc daca nu cumva de la oboseala am ajuns asa.
Eu nu am problema daca rade cineva de mine, ci am problema ca vreau sa transmit lucuri sa imi promovez ideile mele si nu imi vin prin minte cand ajung sa ii spun cuiva. Ca asa pot sa fac ca un simplu roman ceva obisnuit fata de altii dar vreau sa aduc ceva nou, vreau sa fie woow ceea ce fac si vreau sa uimim Romania pentru a se schimba si vreau sa le pun in ambitie oamenii sa ne faca si pe plac, am niste probleme pe care vreau sa trec

| sadrian46 a răspuns (pentru SacuiuRobert926):

Dar vreau sa aduc ceva nou. Ce anume nou, concret? Cum vrei să îl aduci? Ce vrei să faci cu el?