Oferta este conditionata de cerere. Deci acele programe sunt cum sunt pentru ca se adreseaza unor mase de oameni pe care ii intereseaza aceste lucruri barfele demagogia violenta prostia etc
Buna
Pentru ca asta se cauta si asta face audienta
CNA-ul nu se mai implica deloc, am ajuns la concluzia ca platim abonamente degeaba.
Fiecare post tv se "lupta" sa adune fete naive care fac orice numai bani sa iasa, si nu numai, chiar si asa zisele "vedete" se vad pe bani grei(cazul lui Mexicanul/Guta/Dragusanca etc) certundu-se la tv in direct.
Jalnic, dar asta e.
Mai bine ma uit pe digi sport decat sa vad batai/avorturi si cate si mai cate.
O zi buna
E vorba de audienta...
Dar exista obiectul ala lunguet cu multe butoane numita telecomnda in care poti alege.
Stiu cum arata o telecomanda, mersi de răspuns si de descriere.
si am scris si in întrebare ca rar găsești ceva "de calitate"
Eu evit canalele astea de barfa ieftina, pitipoance, stiri cu violenta etc. Prefer digilife, travel etc, de la care ai de invatat cate ceva. Daca lumea nu ar mai viziona astfel de stiri de doi lei, cred ca nu am mai vedea atat de des lucrurile astea. Lumea se hraneste cu barfa, iar canalele din Romania asta servesc.
Tu te-ai uita la o reclama cu Tonciu sau Draguseanu?
Iar despre știri, nu se "promovează" numai știrile de genul asta. Depinde de când te uiți la TV si ce știri sunt atunci.
Asi urmari-o pe siliconata Draguseanu intr-o reclama! Stii ca s-a vopsit recent?
Nu, nu știam ca s-a vopsit si sincer nici nu îmi pasa.