| Goddessss a întrebat:

Salut!
De ce majoritatea bărbaților zic ca prefera o femeie naturala, dar ei le aleg pe alea botoxate, pline de machiaj etc?

46 răspunsuri:
| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru SilentRain):

Nu trebuie să îți pierzi speranța.Tu ști foarte bine cum vrei să fie și ce ai accepta de la el.Fie că va fi, fie că nu să întâlnești bărbatul care să te prețuiască și iubească așa cum toate meritați, tu să nu te mai lași păcălită.Cu fiecare nenorocit care vă trădează, scad șansele acelora care doresc cu adevărat o căsnicie.Deși am mai spus-o o s-o mai spun, dacă tu ca bărbat ai remarcat la ea ceva ce nu ți-a plăcut, treci mai departe, nu te folosii de ea.Nu ai nici un drept să le acuzi pe ele că sunt așa și pe dincolo când pe tine atâta te-a dus mintea de ai ales-o pe ea.

| RAY a răspuns:

Care majoritate?
Pe voi fetele va atrage cam 20% dintre noi, asta înseamna ca 80% nu va atrag fizic.
Este normal ca tipul ala urmărit de 5 fete sa aprecieze si botoxul, maciaj, ruj ca si ala rupe sala, se antrenează din greu, are un genetic rar întâlnit, restul ce fac 80% nu va interesează

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Aici nu e vorba de majorități, e vorba de băieți care le atrag pe ele, crezi ca unei fete ii pasa ce crede unu urat sau draguț

| RAY a răspuns:

Acum 15 ore | SilentRain a răspuns:
Pentru că IPOCRITI!
Băieți sunt atrași doar de aspect, nu de caracter =așa cum nici vrăjeala cu sufletul contează e o ipocrizie
Vor una de casa care sa fie și vedeta p*n*o, niște nenorociți =înseamna ca ți ai ales o partenera proasta, fata iubita trebuie sa o vrei peste tot

| RAY a răspuns (pentru Goddessss):

Si voi cu vrăjeala sufletul contează cum e?

| RAY a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Unele au niște pretenții incredibile apoi se plâng

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea sunt ipocriti. Le place naturalețea in teorie că îi face să pară mai interesanți.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru RAY):

Au tot dreptul să aibă pretenții.Ce tu vrei să spui că nu ai? Tu când vezi în magazin ceva ce îți place,însă nu ai bani să poți să cumperi,ce faci? Păi poți să muncești și să continui să strângi bani, să fi și mai ambițios și să visezi că într-o bună zi vei obține acel lucru, sau poți să te obișnuiești cu gândul că niciodată nu o să fi capabil să deții acel lucru, sau mai poți să înjuri, să te plângi că este prea scump și să devi invidios și să ai ură față de aceia care și-au permis și care își permit să achiziționeze acel lucru.Tot la fel este și cu o femeie, trebuie întâi să deții tu acele calități, abilități, aspecte pe care le dorești să le găsești la ea.Altfel trebuie să te mulțumești cu faptul că vei rămâne singur.

| RAY a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Eu am spus ca e normal ca ambii sa aibă pretenții

| Cheo0S a răspuns:

Le aleg pe alea cu fundul si tatele Mari ce botoxate/machiaje visezi. Asta unu la mana, doi, nu vreau o femeie care nu isi da silinta sa se machieze, pentru ca arata ca e dezinteresata de mine. Poate sa fie ea cum o fi. Apreciez machiajul pentru ca arata ca ii pasa de mine.

| Goddessss explică (pentru Cheo0S):

No bun, și alea care le au mici, ce s cu ele?

| Dismally a răspuns:

Barbatii ar vrea o femeie naturala dar care arata ca alea "tunate" big grin

| RAY a răspuns (pentru Dismally):

Asta depinzând de aspectul tău fizic, și eu as vrea una frumoasa doar o pot avea doar dacă am bani, iubirea nu poate apărea nici ea dacă nu te atrage fizic

| LoveSleep a răspuns:

Cum poate fi vorba de majoritate cand femei botoxate sunt probabil sub 5%? Ca majoritatea barbatilor sa aleaga botoxate, ar trebui sa te lovesti de ele pe strada. Tu cate vezi pe zi? Eu niciuna.

| vodami92 a răspuns:

Asta este! asa vor sa fie! botoxate si siliconate! dar pe mine ma ingrozeste ce isi fac! isi i-au tocmai din fund! adica din fese! si isi injecteaza in coapse! sani! buze! bleah ce scarbos trebuie sa fie! horror! groaza! soc! etc! eu in locul lor m-as gandi de nu stiu cate ori! inainte sa imi fac asa ceva! sau ma rog as prefera sa raman naturala!