| Jack99 a întrebat:

De ce oamenii la 23 de ani nu mai cauta sa iasa sa isi faca prieteni si sa se distreze?

9 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Sincer sa fiu nu am vazut nici un om la 23 de ani sa nu se distreze sau sa nu aiba macar un prieten.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate unii au copii si nevasta si e mai greu sa mai faca asta.

| Mădăd26 a răspuns:

Din cauza greutatilor vietii, a situatiei financiare sau a stresului zilnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca majoritatea se retrag in bula lor cu o căprioară si se mulțumesc cu atat. Lucru deloc sanatos, dar e foarte comun.

| mgtow a răspuns:

Le place bautura si manelele cred ca ala e motivul

| Emma30555 a răspuns:

Eu vad ca oamenii la 23 de ani se distrează și încă mult, ba chiar și la 33 de ani. Depinde în ce cercuri te învârti și ce situații financiare au.

| Freya1 a răspuns:

Hai sa iti spun ceva.
Eu am 23 de ani iar foarte multi din generatia mea sunt foarte maturi pentru ca s-au distrat si iesit cand erau mai mici iar acum incearca sa se stabilizeze.Pe la varsta asta daca nu stai singur sau nu ai un bun propriu lupti pentru al obtine si asa ca muncesc, se streseaza, se lupta...

| HazelEyes77 a răspuns:

Fiindca au alte preocupari mai importante : definitivarea studiilor, cariera/realizarea in viata, intretinerea, o relatie serioasa etc. Au mai putin timp care sa l dedice distractiei si iesirilor cu prietenii. Asta nu inseamna ca renunta definitiv la viata sociala.

| RAY a răspuns:

Eu nu ies afara din casa ca am adunat banii sub perna si mi frica ca nevasta imi cheltuie bani pe bautura