Sunt mult mai multi oameni destepti in lumea asta decat crezi, doar ca multa lume catalogheaza drept "prost" pe oricine nu are aceleasi pareri ca si el.
Pentru ca unii cred ca sa fii prost inseamna sa fii smecher. Si pentru ca sa fii prost, nu necesita mare lucru, e foarte simplu . E trist...
Pentru ca lumea asta asa este.Trebuie sa o acceptam asa... stiu si eu,exista foarte mult prosti care nu fac altceva decat sa enerveze lumea,acesti oameni nu merita sa traiasca,sincer.:d
Gandeste-te ca daca acum e asa...ce va fi peste cativa ani?!
Lumea asta nu o sa mai existe, din cauza unor tonti care vor distruge lumea, prin tehnologie presupun.
Ce frumos era pe vremea parintilor nostri, cand se jucau afara, in fata casei, nu ca acum, ca din cauza unor prosti au aparut tot felul de prostii care te innebunesc psihic
E dureros? Oh, c`mon.
Fiecare alege cum sa fie, nimeni nu se naste prost sau destept, noi ne facem imaginea si viitoru', nu TERRA sau Mickey Mouse.
Asta ne intrebam toti si din pacate e dureros! In fiecare zi se nasc alti cocalari din ce in ce mai mari! Nimeni nu-i suporta dar asta e... Si ca sa fi un om destept trebuie sa stai pe langa oameni de nivelul tau...
KrazySmile întreabă: