Și eu vedeam aceeași oră pe ceas, nu înseamnă nimic e doar coincidenta!
La partea cu umbrele și presiunea/căldură e început de anxietate cu elemente psihotice dar nu e sigur! Eu am studiat despre astfel de probleme mult dar e complex, dar anxietate pare a fi, dar reiese și psihoza. Ai trecut printr-o trauma recent sau șoc emoțional?
Poți fi predispus genetic și să se declanșeze fara a implica traume.
Pai in anxietate așa este,te autocritici,subestimezi,te urăști și te simți inferior celorlalți. Poate să apară și brusc fara un eveniment traumatizant.
Cu așa ceva nu te joci și nu glumești,ar trebui sa mergi la un psiholog și dacă psihologul consideră te trimite și la un psihiatru. Daca e psihoza ( episod psihotic) trebuie sa îl tratezi urgent la psihiatru altfel devine cronica,adică nu o sa o mai poți vindeca,nici măcar trata complet, în final se ajunge la schizofrenie, dar e mai bine sa lăsăm oamenii avizați sa îți confirme, dar la un psiholog trebuie sa mergi urgent că vad că se agravează simptomele.
Tu de fel ești puțin paranoic, adică te gândești numai la chestii negative mereu și la scenarii cumplite când apar simptomele astea și de asta ele se amplifica atât de rău dând impresia de psihoza dar esti de fapt foarte anxios și ipohondru.
Și eu am fost la biserica și m-am rugat și ulterior imediat m-am dus într-un cazinou și am spart în cateva ore 6000 de lei! Nu are legătură, ai pe cineva din linia genetica care avea probleme psihice și la tine acum să declanșat, e ereditar! Așa a fost și la mine cu depresia a apărut când toate mergeau struna și eram sociabil ieșeam cu prietenii peste tot și a apărut de nicăieri fără nici un motiv. Daca până săptămâna viitoare nu trece te rog sa te duci la un psiholog fara nici o jenă, asta daca vrei sa mai revii la normalitate.
Atunci eu nu o sa îți mai raspund la întrebări! Tu te plângi Man că ai probleme, eu fiind utilizator TPU ce vrei sa îți spun? Sa te mint că ești bine când clar că nu ești? Ar trebui sa apreciezi că te ajut, putini cunosc câtă psihologie cunosc eu de pe aici! Nu e normal ce ți se întâmplă. Până la Dumnezeu te mănâncă sfinții!
MadaAwwr întreabă: