anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! De ce vad în sertarul din camera mea papusi care nu sunt ale mele? Țin sa menționez ca am un implant și ma gândesc sa fie oare din aceasta cauza? Nu vreau sa par ciudata în acest sens da a început sa ma îngrijoreze, pentru ca nu doar la mine acasă am văzut astfel. As dori răspunsuri serioase in privinta aceasta, mulțumesc! Păpușile respective le poti vedea, atinge nu este o problema în privința aceasta, însă îmi e greu sa cred ca nu pot duce o viata normala chiar și cu implant! Mulțumesc anticipat, apreciez raspunsurile dumneavoastră!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, unde ai implantul in cap? Si ce legatură au păpusile, daca stii ca nu sunt ale tale de ce te intereseaza ce cauta ele in sertar, vorbeste cu mama ta intreaba o mamă ale cui sunt păpusile? Sau ai halucinatii si atunci esti de internat la psihiatrie, ce varsta ai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce înseamnă că le vezi? Ai și păpuși ale tale în setar și păpuși care nu sunt ale tale?

| AdioTPU a răspuns:

Nu înțeleg. Ai halucinații cu păpuși? Ce legătură au păpușile cu implantul? straight face

| 199onur7 a răspuns:

Nu stiu Doamnă de ce este asa -_-daca nu va supărați ca va întreb ce implantat este asta si de cand vedeți acele păpuși cum arată ele?-_-