Asta-i doar in imaginatia ta, cand in realitate este total diferit: femeia devenind independenta, demostrand ca este capabils a conduca si sa faca activitati pe are le fac si barbatii.
Poate la tine in satucul unde esti tu crescut, poate acolo barbatii tin femeile cu capul in traista, sa nu se emancipeze, dar nu asta se intampla in societatea la acest moment, ci taman pe dos!
Am înțeles ca dvs trăiți în alta tara mai exact în occident, în România ideea de femeie independenta e văzută ca o fiță iar bărbatul noncombativ este văzut foarte urat, cred ca nu v-ati dat seama ca România a stagnat foarte mult.
Doar in capusorul tau veiz femeia diferit, ca doar am inca familie si prietene acolo si nu mai exista asa ceva.
Barbatul arogant, coleric si prost care se crede puternic doar pentru ca poate lovii si supune femeia prin forta, este pe cale de disparitie, fiind dispretuit de toata lumea.
Romania nu a stagnat deloc, dimpotriva a evoluat foarte mult iar statisticile care arata numarul imens de divorturi confirma acest lucru, ca femeiele sunt independente si nu mai stau in relatii violente, dimpotriva, ori divorteaza ori se separa.
Au evoluat femeile dar tot vor sa fie întreținute de barbati, mentalitatea e la fel, pe locul 1 în treningul Youtube-ului sunt manele și piese chiar cu tenta misogina, aud în jurul meu barbati care se plâng de femei, încă mai suntem la stadiul când o femeie este inpresionata de o tigaie de bmw E90 din 2008 când ar trebui sa fie impresionata de caracterul bărbatului
Crede-mă sunt distrus emoțional, sunt demoralizat ca pana la vârsta de 25 de ani nu am avut o prietenie cu o fata nu mai zic relație, deși în ultimii doi ani m-am mutat și am fost în asociații de voluntariat creștine, am vorbit cu fete dar niciuna nu mi-a dat impresia ca ma place, unde ajung, ce fac cu viata mea, nimeni nu ma ajuta
Poate al tara, ca-n oras sunt detsule care-si intretin ele barbatul.
Nu ami spun d ecele care muncesc afara si aduc bani mai multi decat face un barabt in tara.
Misoginismul nu va dispare niciodata, ca asa sunt unii barbati, cand nu sunt capabili sa repecte o femeie, atunci o injura si da vina pe ea, cand in realitate este doar un bou, incapabil sa agate pe cineva.
Nici o femeie inteligent nu va fi impresionata de o masina, ca nu tine loc de barbat!
Crezi ca as avea șanse mai mari în alta tara sa îmi găsesc persoana iubita
Nu cred!
Daca tu nu esti capabil sa agati o fata in tara ta, unde limba materna este romana si unde te poti exprima clar, cum crezi ca ai putea sa te faci inteles intr-o limba straina?
Eu zic sa lucrezi la incredrea in tine si sa iti cauti o fata in locurile bune, nu in crasme, nu prin discoteci.
În România din ce am înțeles, femeile vor sa fie abordate și ele nu fac primul pas dacă un baiat le place în schimb, în occident femeile sunt mai open mind abordează și ele băieți, problema e ca eu trebuie sa depun o munca titanica ca să abordez o fata, eu nu am vrăjeală pentru ca nu m-am născut cu asa ceva
Nicaieri in lume nu-s bine privite femeile care abordeaza primele, fiind sunt percepute ca "femei usoare" care au iesit simplu la agatat, pentru sex sau distractie.
Locuiesc in occident de peste 30 de ani si aici vad acelasi lucru, bunul simt si codul bunul manierelor functioneaza.
Barbatii sunt vanatori, ei fac primul pas, ei cuceresc, daca este invers, isi pierd interesul pentru femeia respectiva, poate pe moment il atrage, dar nu suficient incat sa o ia de nevasta sau sa aiba o relatie lunga cu ea, doar profita si apoi o abandoneaza.
Mentalitatea barbatului este simpla: "daca asta sare pe mine, inseamna ca asa sare si pe altii, deci nu-i femeie serioasa, dar de-o tranteala merge".
Și dacă o femeie place un barbat ce semne îi dă pentru ca acesta sa între în discuție cu ea, totuși nu toți bărbații sunt vânători unii mai sunt și timizi și cred ca într-un grup nu este greșit ca fata sa vorbească cu băiatul într-un mod decent fără sa dea impresia ca îl curteaza
Nu are importanta ce crezi tu, eu iti spun cum procedeaza majoritatea sbaietilor si barbatilor si cum este bine sa procedezi si tu ca sa ai succes.
Cei timizi au de pierdut intotadeauna, pentru ca sunt perceputi ca niste papa-lapte, fara tupeu, fara respect, fara bun simt, fiindca nu saluta si nu vorbesc cu fetele, si atunci se autoelimina singuri.
Asa e, în general nu este bine sa fi timid în orice situație dar firea mea e mai slaba, sensibila și puțin fricos
Doamne fereste, suntem în 2024, nici vorba de așa ceva. Femeile întreținute de soți din ziua de astăzi nu mai sunt sclavele lor ca pe vremuri, au relații foarte frumoase si nu sunt casnice
Pai aici e problema ca vor sa fie întreținute, în occident acest fenomen e mult mai mic și acolo lumea a trecut peste prejudecati
Nu este absolut nicio problemă cu asta. Fiecare face absolut ce dorește cu viața lui.
Sunt de acord atâta timp cât persoana respectiva face acest lucru din propria ei inițiativa și nesilita de nici o ideologie, cultura sau reguli sociale sau mai stiu alte stereotipuri, eu personal nu sunt de acord din multe motive însă important este sa fie diversitate și nu norma sociala