| AndrewTate7789 a întrebat:

Salut, de la o vreme am observat ca se dorește o revenire a statului femeii la aceea de casnica, supusa bărbatului, întreținută și dependenta de barbat și sunt puțin îngrijorat ca societatea are o tenta către revenirea la rigorile de acum 100 de ani, aceea ca barbatul sa fie din nou violent, puternic fizic în special sa știe sa bata, dur și asentimentul, pe scurt un animal la dispoziția statului pentru a fi mobilizat în caz de razboi ca asa e datoria fata de patrie sau mai bine spus fata de bătrânul din fruntea tarii care îl urăște pe omologul sau dar nu se duce el sa îl ucidă ci îl trimite pe bietul barbat de rand care nu dispune de libertatea de alegere în acel caz. Ce este greșit în a umaniza societatea, barbatul sa își poată exercita calitățile umane la fel și femeia, oamenii sa se înțeleagă, sa se ajute, sa fie prietenoși, sa își crească copiii în liniște fără duritatea asta distructiva, ce este greșit ca amândoi sa muncească, sa întrețină casa și sa se ajute reciproc în familie iar femeia cât și barbatul sa se ia unul cu altul pentru ca se plac fizic, sufletește și moral nu pentru foloase materiale și caracteristici de nevoie, cum multe cer de la barbati ca siguranță, statut material, protecție și să fie dur, de ce toți bărbații suntem obligați sa respectam un anumit tipar de personalitate pentru a nu fiți luați în ras, discriminați și facuti "fatalai" daca ești calm, pașnic, prietenos, săritor la nevoia celuilalt, romantic ești fătălău? Asa am decăzut ca umanitate? Eu nu pot sa îmi schimb firea doar pentru ca Andrew Tate spune ca doar asa te place femeia, dacă ești asa și nu știu cum, m-am saturat sa vad de alde Dana Budeanu, Tate, Cezar Ionescu și alții care spun ca barbatul nu mai e barbat pentru ca nu bate, nu injura, nu este smecher și nu este impunător, mai nou și în politica se discuta de armata obligatorie și alte lucruri care nu fac altceva decât sa dezumanizeze omul, Dumnezeu a creat pe om din dragoste și ne-a poruncit sa ne iubim unii pe alții, nu sa ne uram și să fim competitivi, voi ce părere aveți? Sunteți de acord cu ce am scris aici?

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred că ai observat complet eronat.

| Miruna333 a răspuns:

Doamne fereste, suntem în 2024, nici vorba de așa ceva. Femeile întreținute de soți din ziua de astăzi nu mai sunt sclavele lor ca pe vremuri, au relații foarte frumoase si nu sunt casnice happy

| AndrewTate7789 explică (pentru Miruna333):

Pai aici e problema ca vor sa fie întreținute, în occident acest fenomen e mult mai mic și acolo lumea a trecut peste prejudecati

| Miruna333 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Nu este absolut nicio problemă cu asta. Fiecare face absolut ce dorește cu viața lui.

| AndrewTate7789 explică (pentru Miruna333):

Sunt de acord atâta timp cât persoana respectiva face acest lucru din propria ei inițiativa și nesilita de nici o ideologie, cultura sau reguli sociale sau mai stiu alte stereotipuri, eu personal nu sunt de acord din multe motive însă important este sa fie diversitate și nu norma sociala

Răspuns utilizator avertizat