| denisTiky a întrebat:

De o vreme ma simt ciudat, ma uit la tot felul de chestii despre satanism, si diavol... Am ascultat diverse inregistrari cu tipete din iad(era un articol cum ca niste oamneni au sapat o groapa extrem de adanca unde au pus niste microfoane, si acele microfoane cica au inregistrat sunete din iad, oameni care urla disperati, etc) si inainte nu eram asa. Ma uit la filme horror, ma joc chestii horror, etc. De la o vreme am inceput sa aud voci, noaptea parca aud cum ma striga mama, iar ea nici nu e in casa cu mine, si ziua la fel. Si daca inchid ochii si ii deschid iar, mi se pare ca vad fețe de oameni foarte creepy, si asta se intampla mai mult seara, cand e intuneric... Sper sa nu innebunesc sau ceva. Dati-mi sfaturi, doar eu stiu ce vad, aud si simt.

3 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Având în vedere că te uiți la tot felul de prostii în ultima vreme, subconștientul tău e plin de așa ceva și reacționează si el. Lasă idioțeniile alea și o sa vezi că vei fi ok.
Cat despre groapa aia, articolul respectiv este o mare porcărie. Iadul nu este la nivel fizic în centrul Pământului. În fine, documentează te mai bine înainte să crezi tot felul de nimicuri.

| costinvlad a răspuns:

Nu este normal. Asta este ceva care ai tendinte de satanist modern adica ceva care se opune lui Satan din cate am inteles eu. Din cate am inteles eu Satanismul modern(francmasoneria moderna i se inchina Diavolului, probabil un zeu evreiesc, nici decum Satan). Satanismul Traditional(Francmasoneria luciferiana era buna). Aceste informatii sunt luate dupa internet. Sa-ta-na-ma cred ca se refera la nastere-viata-moarte-inviere sau renastere. Daca afirmi ca Satan este creatorul universului, afirmi ca dumnezeu exista si ca este Satan. Un Evreu Care se crede satanist si ucide animale si fiinte vii in numele unui zeu este nebun. Eu sun scarbit de sacrificiile facute de evrei in numele zeilor sau in numele lui yahweh. YHWH=Yahweh. Un satanist traditional ar fi scarbit sa vada ca un nebun se crede satanist(adica e dala modern) si omoara o fata sau baiat. Probabil ar intervenii sa o salveze sau ceva. Masonii sunt acum plini de evrei care ne vor sclavi ai lui Yahweh(Care nu exista, de fapt dumnezeu exista sisatanistii traditionali il numesc Satan in loc de yahweh.) nu este o solutie crima in nume de zeu etc. Daca cineva te ataca te aperi fara al ranii. Daca este cazul sa il ranesti sau omori ii dai una in zona dinspre ureche si lesina, dar nu moare si il prinzi repede ca sa nu cada cu capul de ceva).

| Shdudhs7s6sz5w6qjw a răspuns:

Asa am patit si eu si am ajuns sa fiu chiar ateu pentru o vreme.Zic sa ai grija ce fel de melodii asculti, sa nu te mai jocinasa mult horror si sa te rogi din cand in cand. Poate ca nu crezi in dzeu, nici eu nu cdredeam pana cand a inceput sa ma ajute, spernca te-am ajutat