Daca nu mananca ciocolata e simplu,tot bomboane da-i,depinde ce gusturi are,daca nu prefera dulciurile atunci fructe,suc...,daca are diabet atunci biscuiti fara zahar, apa dulce fara zahar pe baza de aspartam... oricum orce cadou e binevenit, poate are copii si nepoti si nu va refuza nici dulciurile, daca refuza sa ea ceva de la tine atunci fa un gest si totusi lasa-i pe masa dulciurile fara sa intrebi daca doreste sau nu, cred ca nu va alerga sa ti le intoarca
In loc sa te bucuri si tu ca mai ai o bucatica de ciocolata pentru tine, tu cauti s-o dai?
Sau cumva trebuie sa treci clasa la ea si nu stii cum? Zic si eu.
Nu toti suntem ca tine: Poate altii se bucura sa-si serbeze ziua si sa impartaseasca dulciuri Nu toti trebuie sa facem ca tine, sa mituim cadrele didactice pentru a trece clasa, eu, spre exemplu, nu am nevoie sa ajutor pentru a trece clasa, eu in vat! Poate o sa incerci si tu vreodata acest "sport extrem" (pentru tine) sau poate ca mintea este un taram necunoscut pentru tine.
Ai fost pe muchie si ai cazut, mama omida. Nu m-ai ghicit. Daca asta ai inteles din ce-am zis se cam vede ca te-a doborat ratiunea. Am trecut clasele cu cap, a fost nevoie de invatat, dar mai putin. N-am fost nevoit sa-mi fac griji pentru note, dar tu continua sa inveti, doar nu vrei sa ajungi ca mine, nu?