anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,deci imi place de o fata de la scoala, NU suntem in aceeasi clasa.As vrea sa ma bag in seama cu ea cum sa fac? ..pS:sunt un tip cam timid asa putinbig grin

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tie iti place de ea, dar ea stie ca tu existi?

| Bogdan_6057 a răspuns (pentru neutrino):

Poi..cred ca da..adika cand trec pe langa ea se uita la mine si zambsete..de multe ori cand ies in curte..cu "gasca"..trec pe langa clasa ei..si dupa un timp o vad si pe ea afara, iar cand eu revin in scoala..revine si ea..adica asta poate fii si doar o presimtire, sau asa sa nimerit, oricum totul poate fii doar in mintea mea,, sau NU..asta e dilema mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu sinteti in aceeasi clasa, este mai usor. Odata o intrebi ce a facut/ascultat "cutare" profesor, care urmeaza sa vina la voi la ore. Alta data, daca nu are "nu stiu ce" carte, ce s-a dat la extemporal, etc.

| Euletitia a răspuns:

Buna! intra cu ea in vorba, incepe sa o saluti si sa-i zambesti si tu dulce, intreab-o de o carte, de o materie, de un profesor sau de orice iti trece tie prin minte, schimbati idulpoate pe mess va vine mai usor sa discutati decta fata in fata, fa-i complimente ca e draguta, ca iti place parfumul ei, ca are ochi frumosi, zambet irezistibil, ca e eleganta etc, intreab-o ce muzica asculta, care sunt filmele ei preferate, ce hobbyuri are, cum a fost ziua respectiva s.a., si apoi, din vorba in vorba, poate ajungi sa o inviti la un suc sau la o terasa si sa va apropiati unul de celalalt.