| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Deci nu mai suport, am doi vecini deasupra mea care este un cuplu și se aud zgomote când au și parte de intimitate la 12 noaptea, oricum în general târziu, în blocul asta se aude cam orice zgomot și când tragi apa și se aude patul scartaind și femeia aia cum geme iar eu nu pot sa dorm noaptea. Mi-au stricat de multe ori somnul, eu în general ma trezesc foarte repede din orice mișcare mica care o aud. Nu exista noapte care sa nu mi-o strice și au fost zile care m-am dus nedormita la munca, știu ca e amuzant dar puneți-vă în locul meu totuși. Ce sa fac? Nu pot sa le spun asta În fata mi-e rușine, vi s-a întâmplat? Dacă da, ce ați făcut?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca le zici direct cred ca tio intoarce cu cateva injuraturi, poti testa sa vezi cum reactioneaza, daca nu politia - dupa ora 10 nu au voie sa faca zgomote puternice. Adminul nu cred ca se baga de rusine sau nepasare - poti sa folosesti dopuri de urechi, mie imi da roade langa casa mea e drum principal tranzitat de trafic, m-am obisnuit cu el dar mai vin idioti cu motorete sau masini zgomotoase inainte ma trezeau, acum nu mai aud delochttps://www.aliexpress.com/......95726.html

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să schimbi total relația cu ei. Apoi poți să le comunici și aspectele mai delicate.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ori le zici direct (nu are de ce sa iti fie rusine, ori le bati in teava sau in tavan.

De curiozitate, este bloc nou?

| mgtow a răspuns (pentru DoarBogdan):

Stai relax ca si la blocurile vechi se aude tot ce face vecinul, aveam una langa mine care mergea noaptea prin casa si se auzeau pasii sau cum inchidea usile. Asa e viata la bloc

| Wordofthat999999 explică (pentru DoarBogdan):

Nici nou nici vechi...

| raMLesS a răspuns:

Nu trebuie sa le spui in fata, poti sa le lipesti de usa un bilet pe care scrie "Fu****-va mai incet ca nu pot sa dorm" rolling on the floor rolling on the floor

Aia e, stai la bloc, acum ce vrei? Stai la bloc doar daca nu-ti place linistea.

| SharpEagle a răspuns:

Le bati in teava, le lasi bilet in usa (nesemnat). Iti cumperi dopuri de urechi, se doarme bine cu ele. Legal n-ai ce sa le faci, nu poti sa interzici oamenilor sa si-o mai traga, mai ales daca nivelul de decibeli nu sare de o limita. E vorba doar ca e noapte si peretii-s de rahat.
Mai poti incerca sa-ti antifonezi tavanul. Sunt materiale care se pot lipi, ceva de genul heavy foam (alea de arata pestrit, asa, cu multe picatele colorate). Cauta un mester si vorbeste, vezi sa fie cu "celula inchisa", ca sa previna retinerea umezelii. Oricum, mesterul stie daca e cazul sa puna sau nu bariera de vapori.

| Ka0ru a răspuns:

Vorbesti cu administratorul de bloc daca iti e rusine sau vorbesti direct cu ei. Cu rusinea mori de foame.

| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu ție ar trebui să îți fie rușine, ci lor. Chiar nu ai niciun motiv de a-ți ascunde problemele, îți faci rău doar ție însuți astfel, spune-le în față!
Dacă chiar nu ai curaj pentru a nu ști de la cine e plângerea, lipește-le bilețele de ușă în care să îți exprimi nemulțumirea (umilința fatală, pot fi și chestii d-alea mai batjocoritoare, dacă nu dormi, să te distrezi măcar ) sau pune-le în cutia poștală, cu cât mai des cu atât e șansa de reușită mai mare happy
Dacă sunt chiar nesimțiți, era o lege prin care nu se tulbura liniștea publică între orele 22-8. Ceea ce fac ei poate fi considerată tulburarea liniștii publice. Evident se va râde puțin de motivul încălcării legii, dar legea e lege. Poți citi mai mult pe net.

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a răspuns:

Incearca sa gemi 5 minute mai zgomotos decât ei