| energia a întrebat:

Salut.

Din câte am observat pe site-ul cu căminele, aș avea o posibilitate destul de mare să nu stau în chirie, fiind în funcție de medie.

Sunt 8 cămine disponibile pentru facultatea la care am intrat. Chiar dacă costurile pentru o chirie ar fi destul de mari, eu nu m-aș vedea să locuiesc la cămin.
Cum am mai precizat și în altă întrebare în legătură cu căminele și cum stă treaba cu ele, am avut întotdeauna intimitate.
Bun, în cameră aș putea să mă acomodez cu alte persoane.
După cum am constatat din pozele de pe internet, sunt 5 cămine care nu au baie în cameră. Sunt efectiv înșirate 10 chiuvete, fiecare cu oglindă proprie și 4 toalete. Însă, eu nu am văzut cabina de duș.
E foarte ciudat pentru mine, să mă trezesc dimineața, să mă duc la baie, spălându-mă pe față, aranjându-mă cu alții care se tot plimbă pe lângă mine.
Baia e baie, orice ai face.
Orice anotimp ar fi, fac duș de cel puțin 2-3 pe zi pentru că așa mă simt eu bine.
Poate că sunt extrem de paranoică, dar am văzut recent filmul 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (film românesc).
Pentru cunoscători: Otilia a intrat la un moment dat în baia căminului. A fost... șoc și groază. Nici perdele de duș nu aveau.
Și nu, ideea căminului în sine era morbidă.
(știu, știu, 2019... )

Însă, neavând ce face, ar fi o șansă de a putea vizita căminele pentru a-mi face o idee?

1 răspuns:
| LilWatamaloon a răspuns:

Este un raspuns cam intarzit, dar in camine ideea de intimitate este aproape inexistenta, asta depinde de numarul de persoane cu care stai si de arhitecura palierului. Eu am stat un an jumatate intr-o camera cu 5 persoane, cum a fost un modul, gen doua camere impart o zona comuna, baia, e destul de acceptabil. Dar daca stai si in camera de 5 persoane si baia si bucataria sunt comune intregului palier dispare intimitatea si exista riscul ca unele lucruri din acele incaperi sa fie distruse sau alterate. Daca ajungi sa stai in camera de doua persoane, intimitatea creste si devii mult mai confortabil. Probabil ai aflat deja, poti vizita un camin daca ai pe cineva ce sta intr-unul si are un card de acces si cu acel card are acces si in alte camine.