Ti-am mai zis, lasa stresul asta mai usor,, te imbolnavesti de tanara, oamenii destepti sunt mereu stresati, asta e uratenia vietii, acest stres, daca ne-ar putea durea niciunde mereu,, ce bine ne era noua/
10 kg e enorm daca ai slabit, ma tem ca ai ceva,, sper sa ma insel, insanatosire grabnica!
Slabesti de la stres, nu stiu sa explic, dar cica ar fi de vina o anume glanda daca nu ma insel, care la unele persoane cand sunt stresate se ingrasa iar altele slabesc, iar tu esti norocoasa ca slabesti, imagineaza-ti cate alte fete ar dori sa fie in locul tau.
Buna, draga mea!
Fa-ti o analiza la tiroida (TSH, FT3, FT4) sa te asiguri ca nu ai probleme cu ea.
Poate e doar o chestie pe sistem nervos. Nu te mai stresa din orice! Stresul slabeste organismul si devii foarte vulnerabila.
Incearca sa iei totul cu calm si un sfat mai pe romaneste, mai trateaza unele lucruri cu fundul, ca altfel te imbolnavesti de tanara.
Poate de la stresul inutil care-l ai? Si eu am 15 ani, si sunt considerat primul din clasa cu note mari de 9-10, cu media generala anul trecut 9.96. Si, totusi, daca iau un 8, chiar 7 nu ma prea intereseaza daca nu e Romana sau Matematica. Anul trecut am luat 5 la fizica ca a dat test pe neanuntate, mno, cand a trecut testul nu mi-am facut prea multe griji, se mai intampla, vorbesc cu domnul sa-mi refac media (ceea ce s-a intamplat). Pana la urma, ce inveti la scoala uiti dupa 20 de ani, de fapt ce invat la bio, geografie uit si dupa 2 saptamani, dar nici ca ma mai am nevoie de lectiile alea pentru. note. E greu anul, stiu, dar cunosc 3 cazuri de astfel de copii care au facut un fel de varicela de la stresul provocat de invatamant,si erau copii buni. Asa vrei si tu? Cu zice tataie,"Sa ai sanatate,ca e mai buna ca toate",asta conteaza,sanatatea, ok? Acum nu zic sa nu mai inveti la celelalte materii, dar aparent esti genul de persoana care invata si ii e frica sa se va incurca , deci lasa la o parte emotiile, ca nu te ajuta, sincer.
MadaAwwr întreabă: