| nobody_9468 a întrebat:

Salut din nou!

vi s-a intamplat uneori ca anumite "greseli" sa va faca viata m'ai fericita?

de ex:vara trecuta am fost la mare si eram in combinatii cu unu care de abia l'am cunoscutwinking si m-am certat cu el(pe tel, prin sms) ca am crezut ca ma lua la mistohappy, dar in acelasi timp de pe telu meu m'ai vorbea o prietena(tot prin sms) cu un tip caruia vroia sa'i spun ca'l place si acel sms de fapt ea l-a trimis lu' tipu' meulaughing. a doua zi mi-a zis tipu ceva, ceva dar eu i'am zis ca era eram prea beti sa ne aducem aminte ce am vorbit asearalaughing dup'aia el tot o tine pe a lui, cand umblu eu seara in tel vad ca i'am trimis"si mie imi place de tine, acum tu hotarasti ce se va intampla de acum in colo". eu muream de ras si celalte, numai fata aceea care l-a trimis spune"iote bhai, de aia el nu mi-a zis nimic azi si eu care credeam ca s-a razgandit"...pan' la urma saraca fata a ramas cu ochii in soare, adica uitandu'se la mine si al ellaughing.
nu'mi venea sa cred ca datorita ei eu eram in acel moment cu elwinking

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Da. De mai multe ori. De asta exista vorba aceea : '' tot raul spre bine ".

5 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Eu am facut o data o gafa care nu miºa facut viata deloc fericita, tocmai invers laughing)

I-am trimis mesaj iubitului meu ( un fost ) in loc sa-i trimit tipului cu care iesisem cu o seara inainte laughing) si teoretic il inselasem pe fostul. ma sarutasem cu altu. Si scriam :" Mi. a placut f mult experienta de aseara. Astept s-o repetam "

Va imaginati ce scandal a urmat laughing)

| usernamealy a răspuns:

Ba da happy trebuia sa ma du la magazin si m/am dus la aprozar si acolo m/am intalnit cu mr.right:X laughing a fost super e si asta o greseala care m/a facut fericita nu?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles.ma transferasem de la un liceu si noii colegi ma priveau ca pe o intrusa; am tacut un an de zile si am suportat chicotelile lor; dupa un an de zile insa lucrurile s-au schimbat; am prins curaj, am prins tupeu si incredere in mine; acum totul e ok; am capatat incredere in mine care ma ajuta enorm in multe situatii. Cam asta pot sa-ti spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vezi cum scrii? Asa ai trimis si mesajele alea de te facura fericita? Draguta mea, daca tu esti in poza, esti tare draguta dar agramata si putin copila ca daca zic infantila, te superi. Spre binele tau, invata sa scrii si sa te exprimi corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vezi cum scrii? Asa ai trimis si mesajele alea de te facura fericita? Draguta mea, daca tu esti in poza, esti tare draguta dar agramata si putin ...copila, ca de zic infantila te superi. Spre binele tau, invata sa scrii si sa te exprimi corect.