Mai gandeste-te la titlu. E prea general.Ai putea sa incerci "Intunericul de langa tine"sau ceva mai enigmatic.In rest e bine
Keep holding on!
Draga mea,
la noua ani de unde asa idei,, sumbre"
iesi la suprafata sa vezi ce frumoasa e viata si fara monstri si vampiri
ori ceva te a facut sa uiti frumusetea vietii!
si asa suntem vai mama noastra, mai bine scriem frumos sa ne indulcim, decat sa visam noaptea te miri ce monstri, si sa ne sculam morti!
daca tie iti place tema e OK!
Este exact ca si in twiliiight...Mai vino si cu idei proprii, plus fii atenta la greselile de exprimare si gramaticale, ai cateva, revizuieste-o. In rest, iti propun sa-ti faci un plan sa fii sigura ce o sa se intample in continuare, si incearca sa si descrii clasa de exemplu, sentimentele, poate e mai greu, dar poti incerca..
De clasa S, asta suna a desene.lumea monstrilor trage a avatar pentru unii.In fine, felicitari pentru initiativa de a scrie, cred ca va iesi ceva daca mai bagi idei pe ici pe colo, mai scoti.La final ar putea iesi o poveste interesant.Succes!
Nu imi place. Nu ai acel farmec si acele cuvinte si expresii care lasa pe orice masca. Titlul este fantastic.Intr-o poveste/roman/ce o fi nu incepi cu "Buna eu sunt". Incepi cu "Era soare.Degeaba ma uitam dupa el, nu se va mai intoarce.Lacrimile imi curg pe obraz.Era singurul de care m-am indragostit cu adevarat.De ce a trebuit sa plece?"etc.etc.Sincer puneti in poveste drama/feriicrea/tristetea. Toti trebuie sa o simtim.Este mult mai bine si mult mai indicat.Astfle vei avea o poveste reusita. Oricum felicitari pentru inceput si pentru idee.
Multumesc ca mi'ai adus aminte.Trebuie sa ma duc sa scriu si eu pentru cartea mea:p.
Ai idei bune, dar naratiunea e seaca fara descriere...incearca niste figuri de stil mai ingenioase.Ai cateva repetitii.Intotdeauna am cautat pe cineva talentat la naratiune, fiindca imi doream mult sa colaborez cu cineva(eu descurcandu-ma mai bine cu descrierea)... Daca vrei, putem colabora.Cred ca ar iesi ceva interesant. Dca esti interesata de propunerea mea, da-mi id tau pe privat si putem vb pe mess, mai ales acum ca e vacanta.
E un titlu potrivit, cat despre carte e foarte interesanta.Si eu am tot 11 ani. Sa-mi trimiti o copie a cartii cand termini. P. S: mi-ai dat insipiratie. Multumesc
zambetcald întreabă:
anonim_4396 întreabă: