| LiLlYAnNe a întrebat:

Doresc sa scriu o carte.Stiu ca sunt cam mica dar am visat asta de la varsta de 9 ani.Am inceput sa o scriu acum, cind mi-a venit inspiratia.Cartea se numeste Calea Intunericului. Poate imi sugerati un titlu mai bun? Asta am scris pana cand:
Calea Intunericului
Capitolul I
Traiul meu
Buna! Ma numesc Rosaria Kaind.Vin din Lumea Monstrilor…Adica o tara de si plina monstri.Eu sunt vampir.Vampirul este monstru de clasa S.Adica printre cei mai puternici.Nu am parinti.Stiu doar de sora mea.Are un par rosu inchis si niste ochi caprui.Arata caraghios pentru un vampir.Cit despre mine, am un par alb inchis si ochi rosii inchis.Cam ca sangele.
M-am mutat din Lumea Monstrilor in lumea oamenilor.Am dorit sa vad cum ei traiesc.Trebuia sa ma deghizez cumva.In plus sa nu ii maninc imi venea mai greu.Ma duceam si vanam vanatorii si animale.Sincer,si una si alta erau desgustatoare, dar mai bine decit sa mor de foame.
Mi-am pus o peruca. Ei bine, parul meu era mai jos de solduri asa ca am fost nevoita sa imi strang parul in coc.Era foarte incomod.
Mi-am pus lentile la ochi de culoare albastra, stiind ca asa este mai frumos pentru oameni.
Scoala era prea usoara pentru mine, asa ca eram cit se poate de multumita.
Toti baietii din scoala veneau dupa mine dar daca ii amenintam nu ma mai urmareau.
Capitolul II
Noul prieten
Era un tip, pe nume Monac.Era atit de frumos si chips. Avea ochii verzi ca iarba si parul negru ca cerul noptii.
Il iubeam nespus dar ma feream de el ca sa nu imi observe iubirea.Senzatia aceastui sange a lui imi provoca o foame ciudata.
Intr-o zi, mergeam pe drum cu capul in nori si dadusem peste Monac.Eram rosie la fata. Mi-a cazut peruca si am fost nevoita sa fug cit de repede pot.Am avut impresia ca nici nu a vazut cine a dat peste el.
A doua zi, la scoala am fost nevoita sa stau cu el in banca din cauza unui baiat care lipsea.Acea lectie era Limba romana care dureaza 2 ore.Era destul timp ca sa ma cunosc cu el, nu? Pe parcursul primei lectii nici nu am intors un ochi la el, desi numai el imi statea pe creier.Am observat insa, ca el se uita la mine toata lectia.Era aproape de sfarsit:
-Ce te uiti asa la mine? Ai vazut aur, sau ce? Am intrebat eu rusinata.
-Nu, nu…Vezi poza aia? La aia ma uitam! Spuse el aratand catre o poza.
Astea au fost primele cuvinte ale mele la adresa lui.La lectia a doua am inceput sa chicotim.Era destul de vorbaret spre deosebire de mine.Mai mult taceam si ii faceam semn la intrebarile cu raspunsurile "da sau nu".
A doua zi am mers impreuna la scoala. Fusesem nespus de fericita, chiar daca nu mi se arata asta pe chip.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mai gandeste-te la titlu. E prea general.Ai putea sa incerci "Intunericul de langa tine"sau ceva mai enigmatic.In rest e binewinking
Keep holding on!winking

| andreea7520 a răspuns:

AI o imaginaţie bogată, cât despre titlu, lasă-l aşa. Succes! happy

| vilmaristul a răspuns:

Draga mea,
la noua ani de unde asa idei,, sumbre"
iesi la suprafata sa vezi ce frumoasa e viata si fara monstri si vampiri
ori ceva te a facut sa uiti frumusetea vietii!
si asa suntem vai mama noastra, mai bine scriem frumos sa ne indulcim, decat sa visam noaptea te miri ce monstri, si sa ne sculam morti!
daca tie iti place tema e OK!

| pepenerosu a răspuns:

Este exact ca si in twiliiight...Mai vino si cu idei proprii, plus fii atenta la greselile de exprimare si gramaticale, ai cateva, revizuieste-o.happy In rest, iti propun sa-ti faci un plan sa fii sigura ce o sa se intample in continuare, si incearca sa si descrii clasa de exemplu, sentimentele, poate e mai greu, dar poti incerca.happy.

| tim a răspuns:

De clasa S, asta suna a desene.lumea monstrilor trage a avatar pentru unii.In fine, felicitari pentru initiativa de a scrie, cred ca va iesi ceva daca mai bagi idei pe ici pe colo, mai scoti.La final ar putea iesi o poveste interesant.Succes!

| medex3 a răspuns:

Nu imi placestraight face. Nu ai acel farmec si acele cuvinte si expresii care lasa pe orice masca. Titlul este fantastic.Intr-o poveste/roman/ce o fi nu incepi cu "Buna eu sunt". Incepi cu "Era soare.Degeaba ma uitam dupa el, nu se va mai intoarce.Lacrimile imi curg pe obraz.Era singurul de care m-am indragostit cu adevarat.De ce a trebuit sa plece?"etc.etc.Sincer puneti in poveste drama/feriicrea/tristetea. Toti trebuie sa o simtim.Este mult mai bine si mult mai indicat.Astfle vei avea o poveste reusita. Oricum felicitari pentru inceput si pentru idee.

Multumesc ca mi'ai adus aminte.Trebuie sa ma duc sa scriu si eu pentru cartea mea:p.

| Yarinn a răspuns:

Ai idei bune, dar naratiunea e seaca fara descriere...incearca niste figuri de stil mai ingenioase.Ai cateva repetitii.Intotdeauna am cautat pe cineva talentat la naratiune, fiindca imi doream mult sa colaborez cu cineva(eu descurcandu-ma mai bine cu descrierea)... Daca vrei, putem colabora.Cred ca ar iesi ceva interesant. Dca esti interesata de propunerea mea, da-mi id tau pe privat si putem vb pe mess, mai ales acum ca e vacanta.

| LiLlYAnNe explică:

Acum am 11 anilaughing

| KiddoC a răspuns:

E un titlu potrivit, cat despre carte e foarte interesanta.Si eu am tot 11 ani. Sa-mi trimiti o copie a cartii cand termini.big grin P. S: mi-ai dat insipiratie. Multumesc