Salut draga.nu am inteles decat ca un baiat care tinea la tine s-a saturat de joaca ta de-a prietenia si de figurile tale si te-a parasit.imi dau seama din cele scrise ca esti imatura si deci incapabila de o relatie sincera si de durata.cred ca esti mica de ani.mai cresti un pic si sa stii ca o relatie de prietenie sigura nu se leaga cu incercari, probe si figuri. ci in timp cu sinceritate, cu intelegere, si mai tarziu cu dragoste si iubire. el este superficial, daca vrea si fapte pe langa vorbe, se astepta sa cazi pe spate fiindca a avut rabdare cu tine.nu stie sa te cucereasca, si tu nu stii sa legi o prietenie.deci...pune-ti capat. ce faceti voi este obositor. o prietenie adevarata, este relaxanta, si frumoasa, si placuta.stati fistecare cu prietenii vostri cu care va simtiti bine, si puneti capat.nu va mai chinuiti degeaba.
Nu am stat sa il citesc pe tot dar totusi am inteles ca il ignori si acum ti-ai dat seama ca ai facut cam mult? sau ceva de genu? daca da lasa un raspuns dar totusi parerea mea ar fi sa ii spui ca ai mers cam departe! sau daca este suparat pe tine sa ii spui ca iti pare rau si ca daca ati mai putea fi amici!
Eu sunt fata...si cred ca cel mai bine pentru tine si el ar fi sa ii trimit un msj princare sa il intrebi cu ce ai gresit sa ce la fact asa rece cu tine si spune-i ca tu inca il mai iubesti si toate fitele pe care le-ai facut le-ai facut pentru ca il iubesti si nu vreai sa il -pierzi din cauza prietenilor cred ca ti-am fost de folos noroc la impacare
Arerea mea este sa il suni/sa ii scrii un mesaj in care ii spui ca iti pare rau si in care il intrebi cu ce ai gresit si ca iti pare rau si ca inca vrei sa fiti prieteni eu cred ca a fost asa pentru a vedea daca il placi cu adevarat si daca ii zici cevasper ca ti-am fost de ajutor. Funda?