| prs0396 a întrebat:

e ziua unei colege de-a mea, face 20 de ani, iar aniversarea si-o face in club. imi puteti da niste sugestii de un mic cadou dragut? de preferat, parerile fetelor. ce v-ar place?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca vrea obiecte d-astea cosmetice : sampon, fard, oja, sau haine:bluza, rochie, pantofi CU TOC. Funda?

| Creativa123 a răspuns:

Hei! Pai eu cred ca mi ar placea o bratara draguta, poate cu un pandantiv dragut.De aici tu poti allege singura ce fel de pandantiv,de bratara. Poate fiuna de la Pandora sau I genul aceleia,sau una cu bratara dintr o sforicica draguta iar pandantivul poate reprezenta ceva ce ii placeei, sa readuca aminte de o intamplare frumoasa, sau poate transmite un mesaj de genul,, Where there's a will there's is a way'',,, be yourself'' sau altceva....astea sunt doar niste idei...tu trebuie sa o alegi ca sa I placa ei.Mult noroc! Sper ca te am ajutat

| fetitafrumoasa a răspuns:

Eu mi-as dori o rochita frumoasa sau produse cosmerice ca fard, oja, ruj, si tot asa sau un ursulet mare de plus, o geanta, o poseta, un portofel, un colier, o pereche de cercei, sau daca îi plac animalele un cațeluș sau o pisicuța. O pereche de pantofi sau o esarfa.
Funda?