Cum se spune ca Adam si Eva s-au dus in "iad" nu e adevarat! daca te omori sau faci o fapta rea (omori, violezi etc.) stai doar 40 de zile in iad si dupa judecata finala : Fiul lui Dumnezeu (Iisus) alege unde sa se duca acel om, dar de fiecare data oameni de duc in rai, Iisus alege ca fiecare om sa se duca in rai! Cum ar fi ca iadul exista doar 40 de zile pentru om. Deci daca te sinucizi stai doar 40 de zile in iad, iar dupa Iisus alege raiul, cum ar fi ca el ar fi biletul tau spre Dumenzeu... Mai ai si pentru mine fundita?
Da, este considerat cel mai grav pacat, pentru ca este singurul care nu se poate ierta, nu poti face nimic in privinta lui, nu te poti pocai(pocai cu sensul de nu iti poate parea rau si nu iti poti cere scuze, sau sa te rogi)
Asta daca nu cumva esti ateu si ma intrebi la misto!
Nu sunt ateu si nu intreb la misto nu eram sigur
Am citit pe un site, ca oamenii care mor se nasc din nou intr-un alt corp si tot asa. deci practic toti am murit de ff multe ori, daca ne luam dupa spusele acestui site.
Wow...ma intreb ce am fost inainte! Eu nu cred in chestia asta cu reincarnarea! Logic, Dumnezeu exista! In legatura cu sinuciderea, da cred ca te duci in iad, pentru ca este cel mai mare pacat!
Cam asa ceva. ma rog nici unul nu stim exact, si nu putem sa judecam pe nimeni sau sa-l ignoram ca s-ar putea ca el sa aiba dreptate
Nimeni nu are de unde sa stie, si in plus nu cred ca asta e principala ta problema.
De unde sa stim noi daca e adevarat? Ce m-am sinucis eu? Asta e chiar culmea!
Sinucidede si ne vedem cand ne-om vedea sa-mi cum e.
Eduard01115 întreabă:
Danyl întreabă: