| Striker a întrebat:

Salut, este drept că dacă îmi procur scooter, este gata moartea? De ce toţi aşa vorbesc? Văd alţi prieteni chiar şi mai mici, se priblămă cu scooterul fără nici o teamă, şi părinţii îi dău voie! Dar mie NU. Este chiar aşa de periculos?

2 răspunsuri:
| naf29 a răspuns:

Salut, in primul rand totul depinde de tine in proportie de 90 % si 10 % de conducatorii auto. Daca ai capul pe umeri si mergi cum trebuie si esti atent, nu faci intreceri si nu te crezi regele soselelor sunt slabe sansele sa mori, in cel mai nefericit caz ca te va lovi un sofer neatent vei avea o mana fracturata sau rupta, acum depinde si forta impactului, aici presupun ca soferul merge prin oras si nu prea avea unde sa ii dea in orasele patriei 100 Km/h ziua. Totul depinde de Dumnezeu, oricum daca incepem toti cu gandirea, asta nu fac ca ma loveste ala, asta nu ca nu stiu ce patim, unde ajungem? Nu ar trebui sa se mai urce nimeni pe 2 roti. Depinde si de psihicul tau, daca ai sa iti iei si ai sa traiesti cu senzatia vai daca ala ma loveste sau nu stiu cine, e cel mai grav. Acolo unde ai zis ca prietenii mai mici se plimba, acolo tine si de parinti cat de libertini sunt ei cu copii lor, sa nu crezi ca acei parinti nu stau cu frica cand copilul lor se urca pe scooter, stai linistit pana nu il vad acasa pe picioarele lor nu pot sta linistiti acei oameni. Acum la intrebarea din final, nu stiu ce sa zic, inclin sa cred ca pe strazile noastre DA este periculos, 1.Conducatorii de scootere, motociclete unii din ei, nu toti, au impresia de libertate maxima si profita si din teribilism provoaca accidente care se soldeaza cu zeci sau sute de decese anual. 2.Cum am zis si mai devreme soferii neindemanatici, neatenti, teribilisti care lovesc de cele mai multe ori exact conducatorul de scooter sau de motocicleta care saracu isi vede de drumul lui. Nu vreau sa te sperii sau altceva, ce alegi tu sa faci, e doar alegerea ta, nu ar trebui nimeni sa iti zica ce sa faci si ce sa alegi, poate doar sa te indrume.

| Striker explică:

Dar anume tu cum m-ai sfătui? eu am 14 ani