| cristidac a întrebat:

Salut.este o fata de care imi place si ea nici nu stie ca exist.ce sa fac ca sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| MiruuuDeea a răspuns:

Buna Cristi! Prin intermediul unui prieten puteti face cunostinta happy Si tot asa, o poti face sa rada. sa se amuze..Si o sa te indrageasca! Dupa aia spune-i sentimentele tale si sigur v-a avea efect!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Baga-te in seama cu ea.Ca sa vada ca existi.Mergi pe unde merge si ea.

Răspuns utilizator avertizat
| kikatsuki a răspuns:

Incearca sa te interesezi ce ii place cum se distreaza.chesti despre ea ca sa o cunosti.trebuie sa fi cat mai natural, sa fi tu. incepi prin a lega o relatie de prietenie dar nu astepta sa se creeze una prea stransa cam greu sa se mai intample ceva cand sunteti cei mai buni prieteni.Afla care ii sunt interesele. incearca sa fi cat mai interesant si in domeniile ei sa i placa ce vede.nu o cunosc ca sa iti zic ce fel de persoana e daca sunteti dintr-un rang social diferit ex:tu baiatu simplu linistit si ia piti al carui tata are 4 vile la predeal renunta de pe acum nu o vei cucerii decat daca prin minune ai veni la scoala cu un seria 5, ti ai pune un lant de caine la gat si ai vorbi despre dusmanii tai cu passat tongue

| lui34luisa a răspuns:

Iti zic raspunsul castigator(cu siguranta) pasul 1: prefa-te ca te intereseaza tot ce zice.2: cand o vezi nu te duci direct la ea. 3 date pe langa cineva popular.4: intreab-o despre ea fetelor le place sa fie in atentie. si sa nu o sacai.5 daca nu merge incearca sa o faci geloasa cu o fata mai prostuta. daca e prostuta (fata acea de care ti-am zis)o sa fie geloasa. penultimul pas :asteapta cateva saptamani 2 3. ultimul pas (sper) ca sunteti impreuna! daca nu merge incearca sa ii cumperi ceva ce isi doreste. sper ca te-am ajutat! daca da atunci da 2 buzz la id-ul giuli_te_iubesc daca nu da 1 buzz

| andreiTPU a răspuns:

Poate ai sa gasesti raspunsul aici:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......i-prietena