| NumePrivat541 a întrebat:

Salut. Este vorba din nou de acel băiat din întrebarea anterioară care imi da bătăi de cap și speranțe false. Deci ieri a pus o postare ca e ziua unui neam de al lui. Bineînțeles lumea ii transmitea la mulți ani, printre care si eu i-am scris urarea și o inimioară lângă. Seara ce credeți? Văd că LA TOȚI le-a dat ador la comentarii, numai mie nu! Si nici ceilalți nu ii spuneau cine știe ce roman, doar un simplu la mulți ani ca al meu. Dar a meu ce avea? Toate bune si frumoase pana acum dar nici nu mi-a mai scris demult.
Nu îmi pot explica de ce a făcut gestul acela? Cu ce i-am greșit?

12 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ce nu iti explici? Nu te place, iti da de inteles ca nu are treaba cu tine, nu i-ai gresit cu nimic. Iar daca iti da sperante false, se distreaza si el. Probabil ca daca iti dadea ador, te baga in seama, iar el nu a vrut asta, e doar o parere.
Gaseste altul, ca alta sansa nu ai.

| NumePrivat541 explică (pentru Mosotti):

Eram f ok unul cu altul, chiar ultima discuție ce a fost a fost una mai siropoasă dar nu înțeleg de ce a făcut asa diferenta între mine și restul. La orice străin i-a dat ador, numai mie nu. Și dacă nu ma plăcea nu se dădea la mine!

| Mosotti a răspuns (pentru NumePrivat541):

Pai s-o fi dat doar pentru sex, nu stiu.
Si de ce nu il intrebi?! Ca el poate sa-ti raspund cel mai bine. Poate n-a vazut mesaju tau, se mai intampla.

Știu ce zici dar la partea cu comentariul. Doamne la orice străin poți sa ii dai apreciere la comentariu, asta nu înseamnă neapărat că îl placi si vrei ceva serios cu el. Dar din atâtea fix pe al meu să nu il vada ar fi greu de crezut! Si eram cam printre primii. Seara văd că le-a apreciat pe toate, mai puțin pe al meu.

Pai nu stiu, poate nici ca om nu a mai vrut sa te bage in seama.
E greu de crezut, dar e posibil sa nu fi vazut chiar daca era printre primele, ca daca ati avut o relatie si v-ati inteles, era cam imposibil sa nu te bage in seama chiar asa.

Si nu poti sa-l intrebi?

| RAY a răspuns (pentru NumePrivat541):

Ești asexaula și cauți atenție? Cât a stat după tine?

Nu am avut ceva serios, doar aventuri. Și dacă îl întreb de ce nu mia apreciat commul sigur crede ca cerșesc

| NumePrivat541 explică (pentru RAY):

Adică?

Și nici nu i-am dat motive sa se comporte așa, intotdeauna am ținut la el și i-am cantat în struna. Mam comportat mai mult decât frumos

Ai dreptate, daca intrebi o sa zica ca cersesti. Pai nu trebuie sa dai motive ca sa fie nesimtit.
Nu conteaza ca ai tinut la el si ca te-ai comportat frumos.

Nu da doi bani pe tine, a vrut doar sex si atat, bine, rau nu a fost, ca te-ai simtit si tu bine ca si el, dar zic ca idee.
Partea sentimentala fata de tine ii lipseste.

Ca si daca vrei o rel serioasa sau nu cu cineva, ca om tot nu te porti asa, eu cel putin asa sunt.
Asta arata ce caracter are, si tu mai vrei ceva cu asta?!

| akaanne a răspuns:

Tu nu i ai greșit cu nimic. Te evita din simplul fapt că nu te place. Îndepărtează te de el și găsește ți pe altcineva care chiar te apreciază.

| NumePrivat541 explică (pentru akaanne):

Ba el zice ca ma place, ca dacă nu m-ar plăcea nu ar fi făcut nimic cu mine!