Nu poti zbura singura daca esti minor/a ..Eu cand am vrut sa ma duc cu avionul prima data aveam 16 ani ca si tine si m-am interesat! Ori mergi insotit de cineva dar iti trebuie imputernicire de la un notar public care se poate face si pe o insotitoare de zbor! Si iti trebuie neaparat Pasaport fiindca esti minor
Sa inteleg ca nu esti in tara? In principiu, daca esti cetatean roman si ai deja buletin de identitate, atunci cu el poti calatori unde vrei tu si cand vrei, atata timp cat ai bani! Daca esti intr-o tara unde iti trebuie pasaport, acolo mi se pare ca iti trebuie acordul parintilor; dar nu-s sigura. Numai daca intrebi pe site-ul politiei sau la Ambasada. Poti lua cu tine si un carnet de sanatate sau de elev, dar nu-i musai. Ai grija ca, daca te intreaba, sa spui ca doresti sa calatoresti sau mergi in vizita la bunici. Altfel ti se cer documente care sa ateste ca ai bani in cont pentru a sta in tara nu stiu cate zile, un loc unde sa stai si altele. Insa, in principiu, te sfatuiesc sa vorbesti cu ai inainte de a pleca; ei te pot ajuta! Nu face prostii si sa nu stie de tine fiindca nimanui nu-i plac: strangerile de inima, grijile inutile, supararile si cred ca si tu, daca ai avea copii, la fel i-ai invata sa faca! Mult noroc!
Cristina2008 întreabă: