anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu in ultima perioada, când ascult, vizionez cantece patriotice, imnul Romaniei (la fotbal, altele) sau a unor echipe de club care-mi plac, videoclip-uri emotionante, ma emotionez foarte tare, cateodata nu ma pot stapani si plang. Voua vi se intampla asa ceva, aveti aceasta reactie?
De exemplu când vizionez videoclip-uri gen Imnul Romaniei la World Cup sau EURO (cautati sau poate stiti pe youtube), ma emotionez, trec fiori reci prin mine, vibratii, imi dau lacrimile. In aceasta saptamana chiar am plans de doua ori. De ce credeti ca avem aceasta reactie, la nivel psihologic? Chiar citeam printre rânduri o carte la librarie, acum cateva saptamani, despre puterea, impactul emotional al muzicii.

O zi frumoasa sa aveti!

8 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Esti microbist adevarat si cand asculti imnul respectiv iti aduci aminte de gloria din trecut a echipei.

| LoveSleep a răspuns:

Absolut. Plâng din orice. Și când desfac cutiile de conserve. Mă omoară gândul că nu mai sunt un întreg.

| WaterDrop a răspuns:

Am plans cu lacrimi la meciul Romania-Albania cand au cantat imnul, dar plangeam pentru ca stiam ca s`a dus si ultima sansa sa trecem in urmatoarea etapa.

| anonim_4396 explică (pentru WaterDrop):

Asa este, si mie imi pare rau! Sper ca intr-o zi sa plangem si de bucurie, de emotia bucuriei. O zi buna! Viata merge inainte, sper am incredere ca vor veni jucatori buni, antrenor bun care sa formeze o Nationala puternica, solida.

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Inseamna ca esti sensibil in general si patriot. La fel de bine, e posibil sa te fi sensibilizat recent un eveniment. E o calitate sa fii sensibil si sa stii ca mai sunt multi ca tine, dar putini recunosc!

Răspuns utilizator avertizat