Eu am primit mesajul ăla în mai 2022, și nici acum nu am dat seen.
Era o clasă de proști, și tocmai ăia care voiau să facă întâlnirea, dăduseră unfriend de la majoritatea colegilor. Nu îi mai bagă nimeni în seamă.
Mi se par o asa mare prefacatorie intalnirile astea... sa fim seriosi daca vroiai sa tii legatura cu cineva tineai in astia 10 ani.
Buna.Daca liceul iti aduce amintiri placute, cred ca e o oportunitate buna sa te vezi cu prieteni.Dar daca nu te simti legat de niciun coleg si ai mai multe amintiri neplacute decat frumoase, atunci nu are sens sa mergi.
Astfel de intalniri as zice ca 50% din timp sunt doar un pretext pentru ca fiecare sa se laude cu ce a mai facut prin viata lui/ei, sau pentru persoanele hartuite sa dea peste nas perpetuatorilor.Consider ca daca aveai prieteni apropiati, ati fi tinut totusi legatura, catusi de putin.
Daca mesajul de la colega ta pare scris din inima, poate ar fi dragut sa raspunzi afirmativ, si sa iesi sa mai socializezi. Daca simti ca e scris asa, doar din diplomatie, ca sa nu te simti exclus, nu cred ca are sens.Nu ai nevoie de mila nimanui.
Arii_Cristina_1999 întreabă: