Fii serios.
In Bucuresti gasesti la orice pas moldoveni, olteni, ardeleni, dobrogeni. Nu mai stii cine de unde e si nu ii pasa nimanui.
Se fac și glume cum ca bucureștenii nu va suporta.
În fine, nu trebuie sa iei în seama toate astea.Nu am nimic cu bucureștenii, dar lor li se pare ciudat și sa spui ca ești din alta parte in afara de București, da sa mai ai și un dialect diferit sau un accent aparte.
Și eu am interacționat cu persoane din zona Bucureștiului și aveau ceva cu accentul și dialectul meu deși eu chiar dacă sunt din Ardeal vorbesc destul de normal.Pana m-am plictisit de remarcile lor și le-am spus ca prin zona mea dialectul și accesul lor îl au doar țiganii.
Da mai exact ce nu suport? M-am urcat azi intr-un autobuz cu 4 oameni si o aud pe una cum zicea "ce taran". Eram imbracat cu un tricou bej cu imprimeu, bermude negre si adidasi, eu zic decent, da fara fite sa sara in ochi firme etc cum vad pe aici (de altfel nici nu suport chestiile astea fite, figuri, mi se par de prost gust). Eram curat, spalat etc. Am 190 si 115 kg, dar sunt masiv, ca merg si sala.
Ce dracu sa fac sa fiu pe placul astora sa ma inegresc si sa imi creasca nasu si sa ma imbrac flashy sa se ada de la o posta ce haine smechere am? Mi se pare de prost gust...
Probabil acea persoana nu avea o problema doar cu tine, ci în general cu oamenii pentru ca altfel remarca asta o pastra pentru ea sau grupul ei de prieteni la bârfă.Dar unora le place sa atâte oameni aiurea.
Dacă vrei sa le fi pe plac sau sa fi ca ei, treptat preiale obiceiurile și aspectul. Daca nu, fi tu cum ești.
București sunt diferiți eu am stata acolo multe luni și am muncit în construcții mau transferat din Constanța orașul meu natal în București aveau nevoie de oamenii urgent și cât timp am stat acolo am văzut ce oamenii de acolo sunt diferiți mai vorbereți mai agitați și erau full ba fulll de muncă unde ma duceam găseam de munca la un momedat știu ca aveam de munca și tot întrebam sa vad dacă ăștia ia oamenii de munca sau caută și întrevăr nu ziceau nici unul nu pe loc și contract tot erau corecți și câștigăm și bine ca zidar luam 2 milioane jumate pe zi făceam mulți bani eu nu am țigări băutura și ieșit prosti și rahaturi toți bani mie rămâne și eu îi primeam pe zi și în ziua aia îi făceam și praf )) loam prosti sucuri pe atunci dulciuri vedeam ca cineva are nevoie ia ma de aicia ca mâine oricum fac la loc era viața de gangster pe vremurile alea
LinaLina35 întreabă: