| XxXMinecrafterXxX a întrebat:

Eu ma numesc Tibi si am o problema. Eu invat, am note de 7-9 chiar si 10; vreau sa ma perfectionez. Sunt clasa a 8-a si vreau sa invat mai bine sa pot sa iau 10 la testele nationale. Vreau sa dau la drept. Sunt in Eminescu si nu stiu ce sa fac. E primul meu an aici(in Eminescu). Ce ar trebui sa fac ca sa invat foarte bine fara probleme. Nasa mea este la Sava si este a 9-a. Eu tot acolo vreau sa ma duc. Media mea generala din clasa a 7-a este 8, 75 si cu media 75% testul national iar 25% media generala pentru a intra la un liceu bun, este un dar de la Dumnezeu pentru mine si cei care se afla in cazul meu. Va rog cat mai multe raspunsuri. Cum ar trebui sa invat ok si sa nu mai imi vina altceva in gand cand invat. Cel mai bun raspuns ia FUNDA! CAT MAI REPEDE RASPUNSURILE VA ROGG.

3 răspunsuri:
| Vans a răspuns:

Ca să poţi învăţa trebuie să vrei să înveţi şi să învingi lenea.Asta e în cazul meu... poate merge şi la tine

| XxXMinecrafterXxX explică (pentru Vans):

Mersi dar mie nu imi este lene sa invat dar vreau sa intru la sava si sa iau 9.50-10 media generala

| Vans a răspuns (pentru XxXMinecrafterXxX):

Atunci învaţă mai mult sau obişnuieşte-te cu ideea că nu te duce capu' mai mult.