| Reddfox a întrebat:

Eu port ochelari si voiam sa va intreb (daca stie cineva sau are de a face cu asta) daca pot sa port lavetica aia de curatat, în buzunar. Ma gândesc ca poate se murdărește/prafuieste.

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Poti sa o păstrezi în geanta, sau în buzunar, undeva unde știi ca o pui tot timpul și o găsești și o data pe săptămâna, sau de fiecare data când speli un lucru (de exemplu o pereche de pantaloni, sau un prosop, ce a ce știi ca pui la spălat destul de regulat și cu care o poți asocia, ca să îți amintești sa o speli) poți sa o pui în mașină de spălat. Mai e o varianta cu șervețelele acelea umede pentru ochelari, poți lua o cutie și sa iti pui câte un șervețel în fiecare geanta/geaca și știi ca și tot timpul la tine.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa o porti in buzunar, dar partea proasta sa nu o pierzi. Eu asa am pierdut 3, iar dupa a patra m-am intors din drum ca imi recuperez "lavetica". Daca ai buzunar cu fermoar atunci mai fain si nu tine in buzunar cu telefonul. Si daca se murdareste o poti spala cu apa si sapun. Oricum, iti dai seama usor cand e murdara. Adica atunci cand stergi lentila si parca stergi in zadar.

| DenisIonut01 a răspuns:

Cel mai bine e sa porti in toc, daca o ti in buzunar maxim sa zic 4 ori sa stergi bine ochelarii si dupa nu mai isi face efectul pentru ca e murdara, eu cand cumpar una noua daca o tin in toc imi rezista mai mult. Oricum sa zicem la 2 3 luni trebuie sa cumperi alta ca parca chiar daca o speli nu prea isi mai face efectul...