Bă omule învață să scrii corect, că să moară bibi de înțeleg ce vrei tu.Ce este aia a inbunit, ce vrei să spui.
Salut,eu sant CELCUPARULALB si voi incerca sa te ajut.Deci,antivirusul tau a detectat un posibil fisier infectat si a incercat din rasputeri sa te opreasca sa-l deschizi,iar tu ai ignorat avertismentele si mai mult de atat ti-ai lasat calculatorul in fundul gol pe internet prin ''stergerea'' antivirusului iar acum plangi ca nu mai merge ca inainte.Bun,prima greseala:trebuia sters fisierul infectat,nu antivirusul, a doua greseala:un program se dezinstaleaza, nu se sterge.Dovada ca unul sau mai multe module de protectie au ramas active dracu stie prin ce folder ascuns al sistemului de operare, si ai sa cauti mult si bine dupa ele, si daca le gasesti probabil nu o sa le poti sterge.Solutie simpla:reinstalare sistem de operare pe curat,adica formatezi partitia pe care era instalat vechiul SO (sincer,eu as formata tot calculatorul). Solutie complicata (sau pentu avansati):identifica procesele care mai sant active din antivirus,opreste-le,sterge fisierele remanente in folderul Windows, restarteaza, instaleaza alt antivirus.Eu as alege prima solutie pentru ca din cate-mi dau seama, nu prea le ai cu informatica.Alege ce-ti convine si bafta!
Key`s NOU-NOUTA pentru KIS, KAV, Nod32 de care vrei, Avira, Avast + Key Manadger Kaspersky
Tot numai pentru Dumn-ra:
http://letitbit.net/......u.rar.html