| kayrux1 a întrebat:

Eu sunt foarte timid,cum pot scapa de asta? Seara trecuta un prieten m-a invitat la o pizza si au venit si prietenii lui. Am facut cunostinta si dupa gata,m-am blocat. Cum sa intru in vorba cu ei! Fata de prietenii mei nu sunt timid,ce sa discut cu ei sa ii cunosc si da capete incredere in mine. Eu sunt de treaba,glumet dar cu ei nu am tupeu. Ajutati-ma, va rog!

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Incepe prin a-i asculta. Lasa-i pe ei sa aiba initiativa. Apoi, vino cu cate o intrebare, ici-colo. In functie de ce raspund ei, faci si tu un comentariu cat de mic. Nu te arunca dintr-o data. Mergi cu pasi marunti. Daca esti mai apropiat cu unii din ei, stai mai mult in preajma lor. Important este si sa nu te descurajezi. Cu esecuri am inceput toti. Daca vreunul zice vreo ironie la adresa ta, nu te arata ofticat. De fapt, nici sa nu fii. Zambeste. Fii gata sa faci si tu haz chiar si de persoana ta. Ce daca...Asa se rodeaza oamenii.

2 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ce curios mi se pare! Cand e vorba de bascalie se reped toti. Dar la o intrebare mai serioasa, cum e asta, nu mai vine nimeni sa zica nimic.
Mersi de funda. M-as fi bucurat sa primesti mai multe sugestii, sa ai de unde alege. Dar asta e.

| kayrux1 explică (pentru sabin89):

Multumesc pentru raspunsul tau!