anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, eu sunt foarte timid straight face
di clasa 1 si pana in a 8-a eu nu prea vorbeam cu colegi mergeam la scoala si stateam in banca si vorbeam numai cand cineva ma intreba ceva si nu eram deloc apreciat toti ma luau la misto...Acuma is in clasa a 9-a si nici cu colegi astia nu ma prea inteleg deloc merg la scoala si stau ca mutu...de ce naiba is asa timid?

9 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Nu cred ca e vorba neaparat de timiditate. Tu ai obiceiurile, educatia ta. Nu ai cum sa intri intr-un grup care chiuleste, fumeaza, spargator de banci si de buzunare. Fiindca, n-o sa te regasesti, nefiind genul tau.
Ai grija, de cat sa te bagi in seama cu ei, si dupa sa te considere un "pampalau" mai bine fa-ti gasca ta, in care sunt baieti cu acelasi caracter.

| DarQueen a răspuns:

Stay calm, si eu is la fel.si deja is calsa a xi-a...eu i-am ignorat, si sau plictisit de misto-uri...au vazut ca nu sunt genu de persoana cu care sa glumeasca...asta e stilul meu...straight face

| Andreea_8014 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult timizii am o parere foarte buna despre ei.Si iti spun un secret. Timizii sunt buni ascultatori si foarte buni prieteni, din moment ce isi intemeiaza o relatie tin foarte mult la ea.
Incearca sa fii mai deschis.si sa-ti recunosti calitatile. iar defectele sa le accepti.Toti avem defecte.nimeni nu e perfect.
Mult succes :*

| Victoria a răspuns:

Cu timiditatea n-ai sa ajungi nicaieri. In viata ai nevoie de prieteni carora sa te confesezi, cu care sa te distrezi, care sa te inteleaga si sa-ti ridice moralul. Nu sta in banca ta, du-te si intra in vorba cu colegii tai, mai intai intreaba-i despre scoala, iar treptat vei ajunge sa vorbesti cu ei si despre timpul liber. Singuratatea e coplesitoare. Nu cade in mrejele ei!

| anon2367534564396 a răspuns:

Eu de pe clasa 1 pana pe a 5 eram foarte timid, acum pe a 6 multumita unor prieteni foarte buni mi-a trecut aproape de tot...
Gasesteti niste preteni si vorb cu ei stai cu ei...gasesti tuwinking

Succes!

| Independent a răspuns:

Si eu eram "mutulica" incearca sa vorbesti sa te joci etc...nu mai fi timid

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu eram timida...acum am descoperit fotbalul! Universitatea Craiova e viata mea acum...imi pl sa tip sa-mi sustin echipa, sa comentez si sa ma cert cu stelisti, rapidisti etc.Asta mi-a inlaturat timiditatea si chiar am devenit o persoana fff sociabila si am ffff multi prieteni... Incerca si tu! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! mai intai pune-ti intrebarea daca tu chiar vrei sa faci parte din aceasta societate... si atunci si eu am sa iti raspund happy...

| nick94 a răspuns:

Salut, stai linistit sunt multi oameni timizi nu esti numai tu in situatia asta, du-te si vb cu colegii despre scoala despre orice vezi si tu despre ce se vb si iti dai si tu cu parea, sa fi curajos sa ai mai mult tupeu sa nu te intimidezi daca fac misto de tine, daca vezi ca nu poti sa te intelegi sub nici o forma cu ei atunci cauta-ti alti prieteni si cand vb prima data cu ei nu mai fi timid,( ca ei nu au de unde sa stie cum esti tu decat daca le arati ) ce daca spui o prostie nu-i nimic ce daca fac misto de tine fa si tu. si baga-te in seama si cu fetele, invita-le la un suc ceva la o cafea, nu trebuie sa ai cine stie ce texte de agatat( numai daca ai un text foarte tare) daca fetei ii place de tine o sa accepte daca nu nu.si daca te refuza o fata sa nu dai inapoi pentru ca nu exista barbat care sa nu fie refuzat, pe masura ce o sa vb cu mai multe fete o sa fii mai relaxat nu o sa -ti mai fie rusine sa vb cu ele si asa mai departe. nu te lasa actioneaza, daca nu poti sa reusesti singur e bine sa cauti ajutor nu e nici o rusine, pe cineva care sa te ajute, spune-le parintilor.nu te lasa ca anii trec si singuratatea nu e usoara.multa bafta