Sunt niste stupid children care au uitat ce e ala respect fata de persoanele ce le cladesc viitorul cu propriile puteri.Eu sunt a 6-a si colegii mei au stricat intr-o saptamana usa, i-au rupt balamaua, au folosit un coleg cu probleme pe post de ciocan uman pentru a sparge tabla, au distrus doua dulapuri, au rupt un geam si nu stiu cum au mucegait buretele.S-au luat masuri si acum parca nu se mai comporta asa rau dar totusi inca nu s-au cumintit.Este cu totul irelevant ca un copil, de nu stiu cate ori mai mic ca un profesor sa se comporte astfel cu acestia.Ar trebui sa le fie rusine. Unii zic ca e normal in ziua de azi, dar trebuie sa zic ca este foarte anormal si trebuie sa fii si tu ca ei ca sa zici asta e.Ar trebui sa fie trimisi toti la scoli speciale ca sa se invete minte.Nu vreau sa fiu inteleasa gresit de cei care se comporta asa si nu accepta, probabil vrand sa ma contrazica, dar asta merita daca arata "respectul" pe care il arata unui profesor si distrug de distractie bunurile
scolii.
Colegii respectivi sunt niste nesimtiti si necivilizati. Ma mira foarte mult ca isi permit asemenea lucruri, mai ales in gimnaziu. Nu s-ar fi ajuns aici daca s-ar fi luat masuri disciplinare din timp.
Asta asa e chiar sunt nesimtiti cand e diriginta in clasa se comporta altfel dar cand iese pe usa incep sa o injure sa spun ceva de genu "du-te in....de bufnita proasta."asta nu mi se pare normal bine ri nu o plac sau pe oricare alt profesor.
Pot sa spun mai multe despre ce fac ei odata i-am vazut cu picioarele pe scaun si pe catedra unde stau profesorii ba chiar au si scuipat acolo au lovit un dulap de l-au facut praf cu pumnii si picioarele de au scos usa din balamale si l-au gaurit si msi are si gunoi in el nici nu ma mir ca profii au spus ca suntem cea mai slaba clasa de a opts din scoala.
Crezi ca e normal acum?
Ceea ce zici tu acum nu ma socheaza fiindca am mai intalnit cazuri. Deci stiu ca elevii s-au "salbaticit" si nu mai au respect. Dar nu ai cum să ii schimbi.
Asa e nu prea ai cum sa ii schimbi schimbarea se produce doar daca ei o vor.
Mda...
Dar pe tine ce te socheaza?
Nu prea sunt socata de ceva anume.
Ma conformez repede situatiilor.
E bine.
Intr-un fel.
Chiar asa si este aia mai zic de mine ca sunt prost si astea dar aia nu au pic de minte si nici celelalte clase nu fac ce fac ei adica aia au si tupeu pe deasupra sa ma critice pe mine cand stiu ca sunt vizati unii cu scaderea notei la purtare si au luat pana si nota 2 la diverse materii si care pe deasupra unii mai si fumeaza si diriginta si alti profesori au aflat.
Daca n-au minte ce sa le faci? Nu ii baga in seama. Daca te fac prost aminteste-le ca ei sunt cei care au mereu probleme la scoala.
Lor putin le pasa daca au probleme.
Pe mine nu ma intereseaza ce parere au ei despre mine ce vorbesc ei nu e ceva nou.
Si colegii mei se poarta urat cu mine
Sunt unul dintre singurii copii care nu injura, motiv pentru care nu ma integrez.Sunt foarte serioasa si vorbesc pe seama mea...
E bine ca nu faci ce fac sa injuri injuratul e pentru oamenii needucati care fumeaza in coltul blocului.
Eu nici nu vorbesc cu ei mult nu am nimic in comun cu ei si ei fac asa pentru ca nu sunt ca ei asta e singurul motiv.
Nu ar trebui sa te intereseze ce spun aia despre tine nu ai de ce? sigur tu esti mult mai inteligenta ca ei.
Bine nu toti sunt asa sunt si altii care sunt altfel.
Asta ştiu.
Apropo, mă refeream la colegii tăi. -.-
Am inteles.
Sper so eu ca o sa fie asa, mersi.