| MariusCosmin94 a întrebat:

Salut eu sunt o fire mai timida si in ultima vreme acest lucru nu mi se mai pare asa minor, neavand o prietena pana acum. Nu stiu sigur de ce nu pot vorbi deschis cu o fata, dar cred ca mie greu sa vorbesc deschis pentru ca nu sunt obisnuit sa stau sa mult de vorba sau sa glumesc cu fetele. Am incercat odata sa vorbesc mai mult cu o fosta colega pe mess, dar nu a fost o conversatie foarte lunga deoarece am deschis doar subiecte banale. As vrea sa pot vorbi mai deschis despre lucrurile care imi plac, care ma caracterizeaza dar mereu cand zic sa vorbesc deschis ma opresc si nu mai zic. Aveti ceva sfaturi? dar va rog nu cele care le gasiti pe net, caci le-am citit si nu ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| rudfy a răspuns:

Paii..ar trebuii sa socializezi cu cat mai multe persoane, si eu eram asa.Dar am inceput sa vorbesc cu mai multi baieti (eu sunt fata) si totul a mers de la sine..mai ales daca nu ii cunosteam, asa am inceput sa nu mai fiu timida pe net si nu numai.big grin. uite id meu: Rimmature, poate te ajut cumva laughing

2 răspunsuri:
| Kozbinski a răspuns:

Ai 18 ani nu-i nicio problema nu esti singurul de aici, stiu ca tie rusine sa vorbesti fata in fata cu o fata si de acea alegi retelele de socializare. Sfatul meu este sa te duci la fata care ati place si sa vorbesti cu ea dar sa nu fi prea serios ca poate se sperie de tine.