| RobertRbt06 a întrebat:

Salut
Exista extratereștrii?

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Stiinta spune ca trebuie sa existe, avand in vedere ca s-au descoperit planete care pot sustine viata si sunt multe asemenea planete in Univers. Tind sa cred ce spune stiinta.

Bula
| Bula a răspuns:

Da, dar isi schimba infatisarea dupa cei din jur, si arata forma ca orice alt om.
Se pot recunoaste doar dupa modul de gandire si comportament (vorbesc aiureli, "mananca" droguri, etc.).

| Simpatic a răspuns (pentru Bula):

Teorie pe care a promovat-o maestrul filmelor culte> John Carpenter in They Live (1988), recomand happy

| Simpatic a răspuns:

Vrei pe dovezi sau pe banuiala? Deocamdata nu exista dovezi.
Banuiala mea este ca exista aceste fiinte superioare din alte galaxii, dintr-o infinitate de planete este imposibil ca macar pe 1 singura alta planeta, sa nu existe.
Eu cred ca exista extraterestri la fel cum Fox Mulder avea motto-ul "I want to belive"

| ReddY25 a răspuns:

Da,își duc traiul pe Nou Camp

| haileewatson a răspuns:

Evident. Noi nu suntem singura forma de viata din univers

| Bula a răspuns (pentru haileewatson):

... si gandacii de bucatarie... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur!
Uite aici si dovada suprema!
https://youtu.be/vHZquCUSSbU?si=QImzvA45OqFo3Ahj

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerile sunt împărțite. Oricum, nu cred că sunt așa cum una lume ii consideră: omuleți mici și verzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu, dar clar este ca nu avem sa fim singurii, fiindca universul nostru este numai unul dintre milioanele care exista... Ar fi aberant sa fim singurii! Am fi egoisti, daca am crede asta...

| vodami92 a răspuns:

Da si i-au forma umana! ca in jandarmul si extraterestrii! super filmul ala! toata seria de fapt!

Răspuns utilizator avertizat
| Solann a răspuns:

Da. Dar nu te astepta sa fie identici cu oamenii.

| StefanERC a răspuns:

Dupa cum ai pus aceasta intrebare, pare ca ai niste curiozitati ce tin de o minte foarte deschisa. Uite, fara sa divulg ceva din carte, iti recomand autorul Van Helsing, o sa pun link catre carte, o sa citesti niste lucruri care iti vor da de gandit si cu siguranta te vor intriga sa citesti mai mult despre acest subiect.

Link pe Libris: https://bit.ly/45LJcT0

| careestefazafrate a răspuns:

Da

Întrebări similare