| AnnonnyMa a întrebat:

Salut,fetelor!
Întrebarea asta este pentru fetele cu sanii mici. big grin
Ați încercat vreodată creme din acelea care promit sa mărească sânii și sa ii facă mai fermi? Dacă da, ați putut observa chiar și cea mai mica schimbare?
Mulțumesc anticipat! big grin

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nu exista creme, solutiis i descantece care sa iti creasca sanii.
Sanii cresc hormonal, nu cu creme sau masaje.

| AnnonnyMa explică (pentru Violleta2022):

O fata mi-a zis ca sânii ei au început sa crească la 23 de ani pentru ca își făcea masaje.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnnonnyMa):

Categoric NU!
Masajele sunt interzise fiindca iti poti produce noduli la sani.
Fata aia te-a mintit sau a ras de tine, fiindca sanii cresc DOAR hormonal, nu de la masaje, creme si nici de la vraji sau descantece.
Eu nu am avut sani aproape deloc pana la 22 de ani, fiind foarte slaba, dar dupa ce am ramas gravida si am alaptat copilul au inceput sa-mi craesca si am ramas cu ei mari.
Nu cred ca-i cazul sa-ti faci griji din atat lucru, ca relatiile de iubire nu tin de sani mari sau de fund mare, ci de sentimentele puternice si sincere, dintre un baiat si o fata.

Despre relații nu îmi fac probleme, pe iubitul meu nu îl deranjează și ii plac sânii mei, doar ca eu pentru mine i-as vrea puțin mai maricei. big grin

Cati ai ai?

22

Multi ani inainte!
Cred ca esti destul de mare ca sa intelegi adevarul stiintific din spatele acesteor "cresteri": adica hormonii care iti inflenetaza sanii, oragnele sexuale, menstruatia samd.
Sincera sa fiu ar trebui sa fii foarte multumita cu ce ai, fiindca ai reusit sa atrage un baiat si sa fii alaturi de el, iar el te iubeste asa cum esti.
Probabil ac si tu esti foarte slaba, dar odata ce mai pui ceva kg pe tine, sanii vor adauga putin adapos si se vor mari.
Important este sa ai sani cand alaptezi dar nu este inca cazul.
Crede-ma ca sanii nu conteaza pentru o femeie inteligenta, care-i capabila sa se faca placuta prin inteligenta ei, nu cu un fund bombat sau sani de-i ies din decolteu, asa cum se asifseaza pitipoancele de pe Instagram.
in cativa ani probabil te vei casatori, vei avea copii, hormoniis e schimba si vei avea sanii mari, si atunci vei rade de tine, cea de acum, care se comporta ca o fetita de 12-13 ani, cu dorinte de a creste mai repede si a atrage un baitel.

Tin sa menționez ca nu ma comport ca o fetiță 12-13 din simplul fapt ca mi-ar plăcea sa ii am puțin mai plinuți, și nu am dorințe de a atrage pe cineva (daca vreau asta, sânii pe care ii am acum nu m-ar împiedica oricum)? Dar mulțumesc pentru răspuns. happy

| Freya1 a răspuns:

Eu nu am probleme cu dimensiunea sânilor, dar cert e ca acele creme sunt niște tâmpenii.Totul tine de gena, nici de cum de creme și masaje.
Pana și fundul, ți-l mai poți "aranja" cât de cât prin sport, dar dacă gena ta nu e sa ai un fund de sa nu poți întra pe usa, aia e.