| StupidCucumber a întrebat:

Salut.
Ieri aveam o luptă internă cu vocea aia care te stresează când vorbești cu interiorul tău.
Și mă gândeam.
La prima vedere nu par dintre oamenii care se gândesc dar no, câteodată chiar trebuie să...
Suficient!
Faza e că mă întrebam ce fac cu viața mea și din întrebare în întrebare mi-am adus aminte că atunci când eram mică doream să fiu cântăreață.
Tu ce ți-ai dorit să fii când erai copil și ai șanse de la 50% în jos să îndeplinești?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"vocea aia care te stresează când vorbești cu interiorul tău"
-eu nu am vocea aia enervanta, nu accept asa ceva. Am o formatie de lautari, canta bine. Problema este ca nu ii pot opri.

Revenind;
"Tu ce ți-ai dorit să fii când erai c8il și ai șanse de la 50% în jos să îndeplinești?"
Nu mi-am dorit nimic nerealizabil. Ma gandeam sa fiu invatator, primar laughing, sunetist sau sofer de autobuz. Consider ca as fi avut potential pentru oricare din ele, dar am ales si m-am pregatit pentru altceva, la fel de usor.
Nu m-am visat nici macar politist sau actor, eu am visat sa fac bani siguri, de mic.

| Mayhem666 a răspuns:

Ah, si tu ai voci in capul tau cu care te certi? Credeam ca doar eu sunt asa. Una dintre ele e foarte enervanta, ma streseaza mereu.

Cand eram mic imi doream sa fiu pilot de avion, apoi astronaut, iar apoi actor.

Spoiler alert: Nu am devenit nici una din cele 3.

| 1997onur a răspuns:

Badboy -_- forever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actor, si inca imi doresc.