Daca ii dai voie sa te atinga pe fund si sa te ia in brate distanta pana la un sarut nu e mare. Nu e nimic rau in asta. Daca vrei sa il saruti, saruta-l. Nu te gandi ca nu ti-a cerut sa fiti impreuna. Poate asta e modul lui in care iti cere mai mult. Stii ca nu se poarta sa zici : Vrei sa zici iubita mea?
In ziua de azi daca te saruti cu cineva deja sunteti impreuna. Asta in ideea ca va cunoasteti si nu te saruti cu unu pe care il vezi pentru prima oara.
Pai daca iti doresti sa va sarutati.sarutati`va. daca nu esti pregatita. spune`i ca inca nu. o sa inteleaga.
Pai cum sa te sarute daca nu sunteti impreuna?. ce nesimtire pe eel. eu nu l'as saruta daca nu am fi impreuna. bravo
Phai si eu tot la asta m-am gandit bacemi...fiindca a venit cu' mine pana mai aproape de casa si ne tineam de mana, chiar ne'au intrebat cativa daca e ceva intre noi, dar n'am raspuns...vin cu' vesti deseara cand vin de la scoala
Deci in cele 4 luni n'am fost cu' el, ci doar amici... dar cred ca s-a rezolvat fiindca am stat ieri cu' el in mai multe pauze, cu' un prt de'a lui si prt de'a mea... e ok momentan, cred ca sunt cu el