Ar trebui sa incerci sa ajuti, raspunzand la intrebari unde si cat te pricepi.
Ar trebui sa mai raresti extemporalele gen "ce parere aveti despre...".
Asa cum iti spuneam intr-un alt raspuns, aici incercam sa ajutam, fiecare dupa puteri si dupa stiinta. Spune-mi si mie cu ce te ajuta pe tine sa stii parerea noastra despre tot felul de chestii?
Poate ar fi mai bine sa-ti formezi propriile TALE pareri, ca de-aia ai cap.
Uita-te si tu ca ai de 4 ori mai multe intrebari decat raspunsuri. Cred ca bati toate recordurile de pe site.
Ma intreb cat la suta din intrebarile tale sunt cu adevarat importante, vitale, pentru tine. Uneori, am senzatia ca, dupa ce pui o intrebare, nici nu te mai uiti la raspunsuri, pentru ca nici nu te intereseaza, desi sunt multi useri care iti ofera din timpul lor raspunzandu-ti.
Nu crezi ca ar fi cazul sa intorci binele facut, raspunzand, la randul tau, celor care au nevoie?
Incearca sa nu mai monopolizezi sectiunea de intrebari.
Sau, daca intr-adevar nu poti trai fara a pune 30 de intrebari pe zi, fa-ti un forum numai al tau si intreaba acolo tot ce te roade.
@Elianna: join the club! Am incercat si eu acelasi lucru, cu acelasi rezultat.
@ardnaxur:M-ai uns la suflet cu raspunsul tau! Am incercat si eu sa-i explic omului mai demult (pe privat, dorind sa-l indrum!)ca ceea ce face nu este bine si m-am ales cu un dusman.(Posteaza anonim la intrebarile la care raspund eu replici de genul "Elianna este o proasta!")I-am propus ca atunci cand o sa primeasca prima fundita, sa sarbatorim amandoi evenimentul! Adica sa mai termine cu interogatoriul si cu cererea imperioasa :argumentati", de parca noi nu avem alta treaba decat sa ne straduim din toate puterile sa-l convingem pe el!
@Ionica2010:Mda,"hotul neprins este negustor cinstit", zice un proverb! Fie asa cum zici tu! Daca nu esti tu, imi cer scuze! Probabil ca mai am un "admirator" curajos, care posteaza anonim! Sper ca ai inteles ceva din raspunsurile la aceasta intrebare a ta! Hai sa facem un "deal"! Nu mai pui intrebari pana nu obti prima fundita! Si apoi, ai dreptul la 10 intrebari pentru fiecare fundita castigata!( Sunt chiar marinimoasa!) Ce zici? Esti de acord?
Cata cenusa ti-ai turnat pe cap? Eu cred, ca ajunge cu blamarea...esti la inceput de drum in randul utilizatoruilor site-ului, asa ca nu-ti mai cere scuze si iertare, ei tot te vor taxa cat mai amarnic.
Ionica, un sfat prietenesc:
Nu mai folosi acele "Salut" si "Multumesc" ca sunt atat de batatoare la ochi si stresante, ca imi vine sa nici nu mai citesc intrebarea. In rest, n-am nimic cu tine, esti un user ca toti ceilalti, poate putin curios, dar unele intrebari erau chiar inteligente daca n-aveau formulele de final si incipit care pur si simplu ma stresau.
N-ar trebui decat sa-ti controlezi limbajul cam repetitiv.
Oo. Hai ca deja ai evoluat: nickname normal, intrebari de bun gust fara formulele de inceput si sfarsit... imi place
Oo. Hai ca deja ai evoluat: nickname normal, intrebari de bun gust fara formulele de inceput si sfarsit... imi place
Eu nu pricep pentru ce iti ceri iertare. Ce facusi de a fost nevoie de penitenta publica?