| Putereacomunității a întrebat:

Salut, îmi poate explica cineva a cui este Moldova?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică cum, a cui este? Este un stat a oricare altul, este un stat independent, nu este a cuiva.

| EliLeli a răspuns:

A mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din strabuni a dacilor liberi si a lui Stefan cel Mare! Si a urmasilor urmasilor sai!

| EestiSodalane a răspuns:

A României

| relian a răspuns:

Moldova este a Ro, doar ca fost luata cu japca de germani si data rusilor cadou. Dupa rusi sau facut ca ploua, na mai retrocedat nici un teritoriu nimanui, pana cand sa disfiintat URSS, locuitorii au ales sa fie independenti, desi parerea lor nu trebuie luata in calcul.

Un teritoriu luat ilegal, trebuie dat inapoi celui care la detinut, indiferent ce spun locuitori acelui teritoriu. Daca nu le convine sa mearga in alta parte laughing

Nu am inteles niciodata de ce Ro n-a facut presiuni sa isi recapate teritoriile inapoi, am avut numa conducatori de astia tantalai si pe care nu ia interesat nimic legat de tara, au cautata doar sa isi umple buzunarele.

Acum, desi locuitori Moldovei (Basarbia) is vai mama lor, is rupti in gura total, nu se mai ridica nimeni sa ceara sa revina la fosta tara, plus ca conducatorii lor nu au nici un interes sa faca asa ceva, dimpotriva, cauta cu orice pret, sa isi mentina pozitia, sa isi tina jobul ce il au acolo.

Asa ca cei care conduc Basarabial, indoctrineaza populatia cu tot felul de cacaturi, care sai indeparteze de Ro.Chhestia asta s-a facut si pe timpul URSS, se continua si acum, dar interesul venind din partea celor care conduc acolo, revenirea la tara, iar lipsi de joburile care le au.

| J0B0MAT a răspuns:

Moldova își aparține ei și cetățenilor ei, nu aparține altcuiva.La fel cum nici România nu aparține nimănui altcuiva decât propriei 'ființe'.
Că de-a lungul istoriei, atât România cât și Moldova au aparținut mai multor alte țări, imperii, e o chestie trecută, care nu mai e valabilă. Dacă ar fi ca o țară să aparțină altei țări, trebuie să se facă doar din propria alegere a cetățenilor țării respective.Nu impusă cu forța de către țara invadatoare, provocând o tragedie, după cum se vede în ziua de azi.

| darrio2007 a răspuns:

A poporului moldovean. Cel putin ipotetic.