Na! Inainte de toate, vreau sa va spun ca mama mea a murit cand aveam eu 5. anisori.
[acum am 14].
Era o zi obisnuita de vara, am venit seara, cam tarziu de afara. Am aprins lumina si m-am
schimbat in pijamale. M-am asezat la tv, cand, deodata, am auzit o bataie in usa, fortata. Ma
gandeam cine ar putea fi, pentru ca era usa din camera mea, nu cea de afara. [eu stau la
casa]. Am aprins lumina, m-am uitat, NIMIC... Culmea. M-am intors inapoi in pat,
aceeasi poveste. M-am intors acolo si am simtit ceva. Am intros usor capul spre tabloul
mamei mele. Pot sa jur cum am vazut ca a clipit. M-am speriat, am tipat, am stans lumina
si m-am culcat. Nu prea am putut dormi in acea noapte. Ma consolam cu ideea ca era doar
imaginatia mea si nimic altceva. Dar, ce sa fac? Eu, de felul meu, sunt cam fricoasa. Cand
in sfarsssiit am adormit, ceva m-a trezit. Am aprins veoza, nu era nimic. Am stins-o si auzeam
pasi prin casa. Am facut 2 rugaciuni, si am luat o iconita in mana. Am inceput sa plang de frica.
Pasii inca se mai auzeau, si eu mi-am bagat degetele in urechi, nu mai voiam sa aud nimic. Am
simtit pana si o respiratie asupra mainii mele.
A fost o noapte horror pentru mine. Poate nu vi se pare prea ingrozitoare, dar e reala. [asta ar fi prima] sa stii mama nu a murit era doar pentru a fi infricosator
Vestea aceasta nu este inventata!
Mi s-a intamplat chiar saptamana trecuta.Si anime:
Era Vineri seara... week-end alea, alea... am ajuns acasa la 5 de la scoala, am deschis
calculatorul si citeam la povesti.
La un moment dat am citit o poveste Cu un titlu gen : "Satana" si am vrut sa dau o nota,
cand sa dau nota am realizat ca sunt al 666-lea vizitator... N-am luat foarte tare
in seama asta dar in momentul acela a cazut un tablou din perete,( nu este un tablou foarte greu,
dar totusi mi se pare cidat ca a cazut chiar dupa ce am vazut ca sunt al 666-lea vizitator)
si atunci a venit pisica mea langa mine, pe scaun, s-a uitat putin la mine, eu la ea,
si m-a zgariat si m-a muscat foarte tare de mana... m-am speriat nu stiam cum s-o fac sa-mi
dea drumul ma mana, dar, intr-un sfarsit mi-a dat singura drumul si a fugit. Apoi calculatorul
meu si-a dar singur restart. N-am inteles ce s-a intamplat atunci si nici acum nu inteleg...
ăăăă întreabă: